Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
17.01.2017 11:45

Horná Seč informuje svojich občanov aj formou krátkych SMS správ a e-mailov


Ilustračná snímka: (int).


Obec Horná Seč v okrese Levice má záujem zlepšovať informovanosť svojich občanov, preto ponúka aj možnosť prijímania dôležitých obecných oznamov formou krátkych SMS správ a e-mailov.


Ako informovala starostka obce Edita Moravská, služba SMS spravodaj je poskytovaná dodávateľským spôsobom a bola aktivovaná od októbra minulého roka.      

Podľa jej slov boli prvé tri mesiace služby zadarmo, od 1. januára tohto roka obec platí mesačný poplatok vo výške 25 eur. V rámci tejto sumy môže samospráva poskytnúť občanom mesačne 30 správ. "Naši občania si túto službu nevedia vynachváliť, najmä tí, ktorí sú v pracovnom pomere," vyjadrila sa Moravská.      

Pre využitie bezplatného prijímania oznamov sa stačí prihlásiť na odber SMS správ prostredníctvom internetu alebo zaslaním registračnej SMS správy, pričom prijímanie SMS správ a e-mailov je úplne bezplatné.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.01.2017
Poruba získala eurofondy na rekonštrukciu Obecného úradu
Budovu Obecného úradu v Porube v okrese Prievidza, kde sídli aj dom kultúry, čaká rekonštrukcia s cieľom zníženia jej energetickej náročnosti.
viac
18.01.2018
Samospráva chce ľudí informovať cez sms-ky
Mesto Zlaté Moravce má v pláne zaviesť nový informačný systém prostredníctvom sms správ a emailov. Ľudia by tak mohli cez svoje mobilné telefóny a počítače dostávať vždy včas všetky dôležité oznamy i kultúrne pozvánky. Samospráva už odoslala prvé skúšobné správy.
viac
01.03.2018
Radnica spúšťa sms službu pre občanov o dianí v meste
Mesto Svit ponúka svojim občanom novú bezplatnú SMS službu, ktorá má zlepšiť ich kontakt so samosprávou.
viac
23.04.2020
Radnica spustila vlastnú mobilnú aplikáciu ku koronakríze
Vlastnú mobilnú aplikáciu, prostredníctvom ktorej bude informovať o nových opatreniach súvisiacich s novým koronavírusom, spustilo v stredu mesto Trnava. Priradilo ju podľa hovorkyne Veroniky Majtánovej k svojim doterajším informačným kanálom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %