Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
11.07.2018 11:18

Horehronie hýbe bokmi


Plagát-pozvánka


V zdravom tele zdravý duch! Využite neopakovateľnú príležitosť a príďte si vyskúšať širokú škálu rôznych skupinových cvičení na čerstvom horehronskom vzduchu. Horská turistika horehronským rajom!


Prvý deň podujatia je pre všetkých pripravená spoločná turistika krásami Nízkych Tatier aj so sprievodcom. Všetci záujemcovia o skupinovú turistiku sa môžu hlásiť na info@horehronie.net. Nedeľu ovládnu skupinové cvičenia! Joga relax, či power joga, pilates, zumba. Nebude chýba ani energický jumping aj jumping kids a tabata. Postavu Vám pomôže vytvarovať body work, funkčný tréning. „Cvičenia, ktoré dôverne poznáte či úplne nové, nevyskúšané pohyby Vášho tela naberú pod štítmi Nízkych Tatier úplne iný rozmer a atmosféru.“, povedala výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGIÓN HOREHRONIE, Ing. Petra Rizdoňová Hlásniková. Celé popoludnie sa môžete skrášľovať v stánku s prestížnou kozmetikou, vďaka čomu aj po energickom tréningu budete odchádzať ešte krajšia ako pred tým. Skvelá hudba, zdravé jedlo, vtipný moderátor, výborná atmosféra a radosť z pohybu to všetko už túto nedeľu na Táľoch.

Autor: (oocr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.06.2018
Horehroním na bicykli
Na Horehroní to žije celý rok! Počas najbližšieho víkendu si môžete vychutnať atmosféru cyklopretekov zo sedadla bicykla alebo ako diváci. Prvý deň podujatia BIKETOUR HOREHRONÍM 2018 bude majstrovský, pretože sa budú konať Majstrovstvá Slovenska do vrchu.
viac
05.03.2019
Jarné prázdniny v plnom prúde
Jarné prázdniny sú v plnom prúde. Tretí týždeň prázdnin otvoril svoje brány a žiaci spolu s rodičmi na strednom Slovensku si môžu užiť pár dni voľna. Horehronie aj počas posledného týždňa jarných prázdnin ponúka veľké množstvo zábavy nielen na lyžiarskych svahoch ale aj mimo nich.
viac
20.07.2019
Rozhýb svoje telo počas HOREHRONIE FIT Day
Aj toto leto si opäť spolu zašportujeme a rozhýbeme spolu bokmi počas Horehronie Fit Day pri prírodnom kúpalisku v rekreačnej oblasti na Táľoch.
viac
10.07.2023
Na cyklotrase Bystrá – Tále pribudli nové prvky
Osadenie lesných prvkov na vybudovanej cyklotrase medzi obcou Bystrá a rekreačnou oblasťou Tále je jedným z projektov Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie, ktoré tento rok podporila Rozvojová agentúra Banskobystrického samosprávneho kraja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %