Nedeľa 12.05.2024
Dnes má meniny 
Pankrác
°C
30.07.2022 02:55

Historicky prví absolventi - ďalšie štúdium už v októbri


Absolventi štúdia


Prevzatím diplomu o udelení profesného titulu Master of Business Administration - MBA na slávnostnej promócií absolventov Newton University Praha a Konzultačného a vzdelávacieho inštitútu v Bratislave ukončilo 24 starostov a primátorov historicky prvé štúdium tohto druhu.


Ide o projekt realizovaný v spolupráci so Združením miest a obcí Slovenskej republiky na základe podpísaného Memoranda o spolupráci v oblasti ďalšieho vzdelanostného a profesného rozvoja primátorov miest, starostov obcí, predstaviteľov miestnej a štátnej správy. Ďalší ročník dvoj semestrálneho štúdia sa začne v mesiaci október 2022. Bližšie informácie a podmienky štúdia nájdete na https://www.education-institute.eu/, tel.čísle 0917 234 560 alebo info@vip-vs.sk

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.01.2017
Vzdelávací program "TOP manažment samosprávy"
Bratislavská Business School Ekonomickej univerzity v Bratislave ponúka ešte stále možnosť prihlásiť sa na vzdelávací program pre predstaviteľov samosprávy, ktorého cieľom je zvýšiť odbornosť predstaviteľov samosprávy s prioritným zameraním na hospodárne vynakladanie finančných prostriedkov.
viac
09.08.2018
Samosprávu čakajú zmeny vo verejnom obstarávaní
Príhovor predsedu Úradu pre verejné obstarávanie členom Združenia miest a obcí Slovenska.
viac
25.01.2019
Naj mestom 2018 sa stal Sabinov, naj obcou Sedliacka Dubová
Naj mestom Slovenska 2018 je Sabinov, naj obcou Sedliacka Dubová. Rozhodli o tom hlasy návštevníkov portálu Slovakregion, ktorý súťaž organizoval už po desiaty raz.
viac
28.11.2020
ZMOS skúma postoje samospráv k cestovnému ruchu a eurofondom
Združenie miest a obcí Slovenska realizuje prieskum, v ktorom sa sústredí na postoje štatutárnych predstaviteľov miest a obcí k cestovnému ruchu. Tiež sa bude zaujímať o spoluprácu komunálu so samosprávnymi krajmi pri nastavovaní pravidiel pre spoločné čerpanie eurofondov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %