Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
10.01.2024 12:05

Existujúce tabule pred MsÚ v Prievidzi nahradila jedna digitálna


Foto: Michal Dobiaš


Prievidzská radnica pristúpila k ďalšej elektronizácii služieb mesta. Existujúce tabule pred budovou mestského úradu (MsÚ) nahradila jednou digitálnou. Informoval o tom viceprimátor Michal Dobiaš.


Novú digitálnu tabuľu inštalovala radnica v týchto dňoch. "Je náhradou za existujúce klasické tabule, na ktorých sme doteraz v papierovej podobe zverejňovali povinne zverejňované dokumenty. Tie odteraz budú súčasťou novej digitálnej tabule," priblížil Dobiaš.         

Digitálna tabuľa podľa neho bude obsahovať aj mnohé užitočné informácie pre turistov, ktorí navštívia Prievidzu. "Aj touto iniciatívou modernizujeme MsÚ," dodal.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.02.2017
Prievidza chce získať pozemky pod cyklotrasy
Samospráva Prievidze má záujem získať do svojho vlastníctva pozemky na území mesta, cez ktoré majú viesť plánované cyklotrasy. Získať plánuje aj pozemky na Riečnej ulici, a to za účelom vybudovania parkoviska.
viac
14.09.2019
Samospráva Prievidze ako prvá na Slovensku ponúkne duálne vzdelávanie
Prievidzská samospráva ponúkne ako prvá na Slovensku duálne vzdelávanie. Radnica plánuje zaviesť praktickú prípravu vybraných žiakov Obchodnej akadémie v Prievidzi na tamojšom mestskom úrade (MsÚ).
viac
11.12.2019
Prievidzskí skauti prinesú Betlehemské svetlo už tridsiatykrát
Skautskí dobrovoľníci budú roznášať Betlehemské svetlo už tridsiatykrát. Plamienok odpálený v Bazilike Narodenia Pána sa rozšíri aj po Prievidzi a okolitých obciach na Hornej Nitre.
viac
12.02.2020
V Prievidzi začali s rekonštrukciou špecializovaného zariadenia pre autistov
Na budove, v ktorej bude Centrom sociálnych služieb DOMINO v Prievidzi v zriaďovateľskej pôsobnosti župy poskytovaný nový druh sociálnej služby, aktuálne prebiehajú rekonštrukčné práce, ukončené by mali byť v lete 2020.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %