Štvrtok 16.05.2024
Dnes má meniny 
Svetozár
°C
15.11.2023 07:55

Dolnokubínske denné centrum na dva dni otvorí brány verejnosti


Ilustračný výrez plagátu


Dolnokubínske denné centrum na ulici Obrancov mieru si pripravilo pre verejnosť deň otvorených dverí. Uskutoční sa v stredu 15. a vo štvrtok 16. novembra od 10.00 do 18.00 h.


"Cieľom tohto podujatia je priblížiť ľuďom z Dolného Kubína našu činnosť a aktivity, ktoré sa tu počas jednotlivých mesiacov konajú. Taktiež ukázať, že denné centrum neslúži len pre seniorov, ale aj pre zdravotne znevýhodnených, rodičov s deťmi či starých rodičov s vnúčatami," ozrejmila sociálna pracovníčka denného centra Zuzana Haláková.         

Počas dvoch dní čaká na návštevníkov prehliadka denného centra s predstavením aktivít a činností pre obyvateľov. Súčasťou dňa otvorených dverí bude aj prezentácia výrobkov zhotovených seniormi s možnosťou zakúpenia za dobrovoľný príspevok.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.09.2018
Levickí seniori súťažili na olympiáde
V utorok 11. septembra 2018 sa v priestoroch mestského športového areálu stretli všetci aktívni seniori z mesta, aby si spoločne zmerali sily na 3. ročníku Športovej olympiády seniorov.
viac
11.04.2020
Potraviny z materských škôl rozdá mesto rodinám a seniorom
Nevyužité potraviny z materských škôl v pôsobnosti mesta Dolný Kubín poputujú seniorom do zariadení opatrovateľskej služby, rodinám s maloletými deťmi i do zariadení dočasného bývania.
viac
23.07.2020
Zamestnanci radnice menia každú stredu kanceláriu za park
Kanceláriu v dolnokubínskej radnici menia úradníci raz týždenne za vysunuté pracovisko v Parku Martina Kukučína. Každú stredu až do konca leta poskytnú pracovníci mestského úradu obyvateľom administratívnu pomoc so žiadosťami a rôznymi dokumentmi.
viac
05.03.2024
Dolný Kubín má prvú haptickú mapu centra mesta pre nevidiacich a slabozrakých
Dolný Kubín má prvú haptickú mapu centra mesta pre nevidiacich. Vytvorili ju odborníci z Masarykovej univerzity v Brne. Podľa primátora Jána Prílepka je medzi slovenskými mestami pravdepodobne unikátom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %