Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
25.08.2016 08:00

Do Kráľovstva husaciny zadarmo


Pozvánka.


Bratislavský samosprávny kraj spoločne s Krajskou organizáciou cestovného ruchu Bratislava Region Tourism pripravili pre návštevníkov Kráľovstva husaciny ďalšie prekvapenie.


Pocestní, ktorí sa chystajú Kráľovstvo navštíviť môžu nechať svoje vozy a povozy doma, doprava do a aj z Kráľovstva husaciny bude zadarmo.

"Odovzdanie dekrétu Kráľovstvu husaciny je jednou z top udalostí sezóny, preto sme pripravili pre pocestných benefit a do Kráľovstva budú mať tretieho septembra cestu zadarmo. Z Kráľovstva pôjde posledný autobus večer o pol jedenástej, takže každý stihne to, čo si zaumienil vidieť," vyjadril sa predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

Okrem regionálnych trhovníkov na Farm Feste a množstva atrakcií pre deti, sa každý bude môcť dostať do Kráľovstva husaciny zadarmo. Prvý autobus vyrazí spod bratislavského Mosta SNP už ráno o pol desiatej a posledný pôjde zo zastávky Hlavná ulica v Slovenskom Grobe o 22:30. Dopravu zabezpečuje Slovak lines, a. s..

Spod bratislavského Mosta SNP pôjde do Kráľovstva husaciny autobus aj o 11:00, 15:00, 17:00 a pocestní budú mať poslednú príležitosť dostať sa do Kráľovstva husaciny zadarmo o pol ôsmej. V Slovenskom Grobe budú autobusy prichádzať aj odchádzať zo zastávky Hlavná ulica. Kráľovstvo husaciny budú môcť návštevníci opustiť zadarmo autobusom o 16:00, o 18:00, o 20:00 a poslednou možnosťou bude autobus o pol jedenástej večer. Každý si tak bude môcť vychutnať program na hlavnom pódiu až do konca.

"Časy príchodu a odchodu spojov sme koncipovali aj podľa programu  na pódiu, na ktorom sa predpoludním predstavia detské folklórne súbory a od 13:50 sa postupne vystriedajú Bukasový masív, Družina, Samuel Kovács, Michal Biely, Katka Ščevlíková s kapelou, Eva Máziková, LOJZO band a od 21. hodiny bude pódium patriť Vidieku. Ak ešte teda niekto váhal, či Kráľovstvo husaciny navštíviť a či ísť vlastným autom, tak už je určite rozhodnutý," predstavil program výkonný riaditeľ Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Kráľovstvo husaciny vznikne v Slovenskom Grobe 3. septembra a program bude súčasťou Dní otvorených husacinárskych prevádzok, ktoré budú mať svoje brány otvorené aj v nedeľu.

 

Autor: (bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.08.2016
Kráľovstvo husaciny aj pre najmenších
Kráľovstvo husaciny, ktorým sa Slovenský Grob stane tretieho septembra, má počas svojho „korunovačného“ dňa pripravený aj bohatý program pre najmenších.
viac
28.08.2017
Do Kráľovstva husaciny zdarma!
Už nasledujúcu sobotu sa po druhý raz otvoria brány Kráľovstva husaciny v Slovenskom Grobe. Bratislavský samosprávny kraj spoločne s Krajskou organizáciou cestovného ruchu Bratislava Region Tourism aj tento rok pozývajú všetkých pocestných nielen na návštevu, ale aj zvezenie!
viac
23.08.2018
Kráľovstvo husaciny Vás privíta po tretí raz
Pripravte sa na poriadnu zábavu a skvelú chuť kráľovskej husaciny! Kráľovstvo husaciny totiž otvorí svoje brány už v prvý septembrový deň. Prevádzky Cechu husacinárov, ktorých husacie špeciality si získali srdcia mnohých gurmánov, pohostia návštevníkov.
viac
22.08.2019
Užite si Kráľovstvo husaciny
Chrumkavá husacina, tradičné lokše, kapusta, skvelé víno, hudobné skupiny Lojzo, Funny Fellows, Funkiez či detské divadielko, to je len malý výber z ponuky, ktorú si pre vás pripravili organizátori už štvrtého ročníka podujatia Kráľovstvo husaciny.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %