Piatok 20.09.2024
Dnes má meniny 
Ľuboslav, Ľuboslava
°C
19.09.2024 02:10

Devínska cesta je opäť otvorená, ale len pre Devínčanov


Snímka zdroj: TASR


Devínska cesta v Bratislave, spojenie mestskej časti Devín a Karlovej Vsi, je opäť otvorená. Sprístupnená je však len pre miestnych obyvateľov Devína.


Pre TASR to uviedla starostka Devína Jana Jakubkovič. Pre povodňovú situáciu bol Devín doteraz odrezaný od sveta, transport obyvateľov zabezpečujú Ozbrojené sily SR.         

Mestská časť zároveň žiada o ohľaduplnosť na obchádzkovej trase úseku medzi Záhradami Devín a odbočkou na Dolné koruny. "Doprava bude usmerňovaná a regulovaná políciou," informuje samospráva na sociálnej sieti.         

Vyzýva tiež na zvýšenú pozornosť a opatrný prejazd. Pri protipovodňovej zábrane bude prebiehať odčerpávanie vody. Na ceste tak môže byť zvýšený pohyb techniky alebo môžu prebiehať iné práce v okolí cesty.         

Doprava transportérmi bude zabezpečovaná do obnovenia premávky mestskej hromadnej dopravy (MHD).

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2018
Nové zebry na prešovských cestách
V minulom roku pribudlo v Prešove 15 bezpečnejších priechodov pre chodcov so zvýrazneným osvetlením. V meste je takých už celkovo 50.
viac
27.07.2018
Cesta Chorvátsky Grob-Čierna otvorená o mesiac skôr
Správca komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom kraji, Regionálne cesty Bratislava a.s., dnes sprejazdnili cestu v obci Chorvátsky Grob, časť Čierna Voda, nakoľko boli stavebné práce pri revitalizácii cestného telesa III/1082 ukončené o mesiac skôr ako bolo naplánované.
viac
18.05.2020
Správa ciest KSK vysadí pri cestách stovky stromov
Správa ciest Košického samosprávneho kraja (SC KSK) spúšťa projekt obnovy cestnej zelene, v rámci ktorého plánuje do budúceho roka vysadiť zhruba 500 stromov.
viac
02.08.2022
Na Gemeri opäť na jeden deň sprístupnia vybrané gotické kostoly
Ďalší ročník podujatia Gotická cesta otvorená sa tentoraz zameria na Rimavský okruh, v rámci ktorého môžu návštevníci nazrieť do interiérov sakrálnych pamiatok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.36 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.06 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %