Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
03.08.2017 03:50

Detské jasle v pôsobnosti mesta majú stále voľné kapacity


Ilustračná snímka: (int).


Kapacita detských jaslí v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Žilina nie je k dnešnému dňu naplnená a rodičia, prípadne zákonní zástupcovia majú stále možnosť prihlásiť dieťa od dovŕšenia jedného roka do troch rokov veku do jaslí. Informoval o tom hovorca mesta Žilina Pavol Čorba.


"Vzhľadom na to, že kapacita Detských jaslí Puškinova 14 a Veľká okružná 82 nie je naplnená, môžu rodičia, prípadne zákonní zástupcovia s trvalým pobytom na území mesta Žilina alebo s trvalým pobytom mimo mesta Žilina písomne požiadať odbor sociálny a bytový Mestského úradu v Žiline o prijatie dieťaťa do detských jaslí," uviedol Čorba.      

Doplnil, že žiadosť o prijatie dieťaťa do jaslí si môžu záujemcovia vyzdvihnúť v Klientskom centre Mestského úradu v Žiline. "Tlačivá nájdu aj na webovej stránke mesta Žilina v sekcii Občan/Klientske centrum/žiadosti, tlačivá/odbor sociálny a bytový. Bližšie informácie im poskytnú pracovníci odboru sociálneho a bytového na tel. č. 041/70 63 407, 041/70 63 503 (Klientske centrum)," dodal hovorca mesta Žilina.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.05.2017
Restaurant day ponúkne dobré jedlo a pomôže aj ľuďom v núdzi
Nielen láska ide cez žalúdok, ale aj dobré skutky. Tento víkend môžete odchádzať z obeda s plným bruchom i s dobrým pocitom. V rámci celosvetového dňa Restaurant day, ktorý sa tento rok koná v sobotu 20. mája, sa spojili neziskové organizácie, aby pomohli.
viac
15.10.2017
Zatváranie detských jaslí nehrozí
Novela jasličkového zákona nespôsobí poskytovateľom týchto služieb problémy. Naopak, počet registrovaných jaslí by mal rásť. Uviedol to štátny tajomník rezortu práce Branislav Ondruš v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V Politike.
viac
20.10.2017
Nové priestory klientskeho centra MV SR poskytnú komplexné vybavenie občanov
V záujme skvalitnenia poskytovaných služieb a komplexného vybavenia občanov na jednom mieste oznamuje mesto Žilina, že dve pracoviská Mestského úradu v Žiline budú od 30. októbra 2017 presťahované do priestorov budovy Europalace Žilina, Vysokoškolákov 8556/33, Žilina.
viac
19.11.2017
Nové pracovisko IOMO uľahčí občanom vybavenie niektorých úradných záležitostí
Mestský úrad v Žiline rozšíril od 8. novembra 2017 služby poskytované vo svojom klientskom centre o novú službu na pracovisku IOMO (Integrované obslužné miesto občana), kde si občania môžu vybaviť výpis, resp. odpis z registra trestov, výpis z obchodného registra či výpis z listu vlastníctva.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %