Sobota 21.09.2024
Dnes má meniny 
Matúš
°C
20.09.2024 06:05

Deň rešpektu a športu si vyžiada v Trnave viaceré dopravné obmedzenia


Plagát podujatia, zdroj: FB


Deň rešpektu a športu na Štadióne Antona Malatinského v Trnave si vyžiada v pondelok (23. 9.) viaceré dopravné obmedzenia. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.


Policajti uzavrú Kollárovu ulicu približne o 12.00 h na nevyhnutne potrebný čas. "Nie je však vylúčené, že v prípade potreby ulicu uzavrú aj v ranných hodinách," zhrnula polícia.         

V súvislosti s akciou tiež už od ranných hodín uzatvoria parkoviská na Kollárovej ulici pri Ružovom parku a pozdĺž nákupného centra. "Rovnako bude uzavretá aj Športová ulica. Odporúčame preto vodičom využiť iné možnosti parkovania v okolí," dodala.         

Podujatie pripomenie dôležitosť prevencie proti nenávistným prejavom na deťoch a šikane. Na tribúnach trnavského futbalového štadióna by malo byť takmer 10.000 stredoškolákov a približne 8000 žiakov druhého stupňa základných škôl. Vlakmi by malo pricestovať na podujatie približne 3000 detí z východného a stredného Slovenska.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.06.2018
Trnavský archív pozýva všetkých spoznať osmičkový príbeh Trnavy
Štátny archív v Trnave sa aj v tomto roku pripája k medzinárodnej iniciatíve a v dňoch 8. - 9. júna 2018 (piatok až sobota) pri príležitosti Medzinárodného dňa archívov otvára svoje brány širokej verejnosti.
viac
24.02.2019
Slobodné kráľovské mesto predstavilo turistom svoju zlatú éru
Skvosty gotickej a barokovej architektúry si pozreli v sobotu v Trnave záujemcovia počas komentovaných prehliadok prvého slobodného kráľovského mesta na území Slovenska.
viac
29.09.2023
Projekt Digitálni seniori pripravil podujatie Deň seniorov
Zlepšiť digitálne zručnosti seniorom a znevýhodneným osobám formou prezenčných a e-learningových školení je cieľom podujatia Deň seniorov, ktoré sa koná v rámci projektu Digitálni seniori.
viac
18.09.2024
Trnavský štadión bude patriť podujatiu Deň rešpektu a športu
Na futbalovom štadióne Antona Malatinského v Trnave sa v pondelok 23. septembra 2024 uskutoční podujatie Deň rešpektu a športu. Pripomenie dôležitosť prevencie proti nenávistným prejavom na deťoch a šikane.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.36 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.06 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %