Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
05.04.2023 04:15

BSK otvoril dotačnú schému na rok 2023, žiadosti je možné podávať do 25. apríla


Ilustračná snímka.


Bratislavský samosprávny kraj (BSK) otvoril Bratislavskú regionálnu dotačnú schému (BRDS) pre tento rok. Výzvy sa týkajú oblasti kultúry, mládeže, športu a na podporu ochrany životného prostredia a rozvoja vidieka.


Na podporu je vyčlenených 1,5 milióna eur. Zároveň je alokovaných 500 000 eur pre individuálne dotácie predsedu BSK.

"Vďaka dotačnej schéme podporíme menšie i väčšie občianske projekty, ktoré prispejú k rozvoju nášho kraja. Verím, že ju využije čo najviac žiadateľov, aby sme mohli podporiť kvalitné a zmysluplné projekty," skonštatoval predseda BSK Juraj Droba.

Žiadosti môžu žiadatelia podávať do 25. apríla do 12.00 h. Urobiť tak môžu elektronicky prostredníctvom portálu BSK. Najskôr budú posudzované formálne náležitosti doručených žiadostí, po ich splnení bude žiadosti posudzovať odborná hodnotiaca komisia.

Podrobné informácie k jednotlivým oblastiam podpory, ako sú zoznam oprávnených žiadateľov, cieľové skupiny, oblasti podpory či postup pri podávaní dotácií a povinné prílohy k žiadosti, sú zverejnené na webe BSK.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.12.2017
Blíži sa koniec lehoty na predloženie žiadostí o dotácie v rámci BRDS
Na predloženie žiadostí o finančný príspevok v rámci Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy (BRDS) ostávajú posledné dni. Záujemcovia o dotáciu na podporu kultúrnych aktivít, projektov v oblasti rozvoja vidieka, turizmu, športu a aktivít pre mládež o ňu môžu požiadať do 18. decembra 2017.
viac
08.07.2020
Prvé projekty by mohli dostať dotácie už v priebehu júla
Prvé projekty z oblasti nezávislej kultúry a umenia na území Bratislavského kraja by mali dostať finančnú podporu v priebehu júla.
viac
16.03.2021
Do BRDS prišlo takmer 700 žiadostí
O príspevky Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy (BRDS) sa uchádzajú predkladatelia 676 žiadostí.
viac
07.01.2022
Na podávanie žiadostí o podporu projektov z BRDS zostávajú necelé dva týždne
Žiadatelia o dotáciu z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy (BRDS) môžu stále predkladať svoje projekty. Schéma je otvorená do 17. januára a to v štyroch oblastiach podpory: kultúra, mládež, šport a životné prostredie a rozvoj vidieka.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %