Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
25.07.2019 04:25

Breznianske námestie zažije párty spojenú s mini pivným festivalom


Ilustračná snímka


Breznianske námestie už po druhýkrát zažije párty v spojenú s mini pivným festivalom, plnú hudobných výkonov a príjemnej atmosféry až do skorého rána. Nasledujúca sobota bude plná pohybu, zábavy, tanca a relaxu...


Bohatý program na námestí odštartuje 3. ročníkom silovej súťaže BREZNO STREET WORKOUT, ktorej cieľom je motivovať k zdravému životnému štýlu, pokore a disciplíne. Ďalším športovým podujatím bude unikátny Fit Day v Brezne, ktorý sa už v minulosti konal. Vďaka vysokému záujmu  sa bude opakovať a bude obohatený o nové trendy cvičenia. Cvičenie bude prebiehať s odbornými lektorkami z BAFIT Academy a Sunflower Studiom na čerstvom vzduchu v prírode v parku mesta Brezno. Počet miest na cvičenie je obmedzený preto si svoje miesto rezervujte na web stránke Cvičiť sa bude hlavne veľmi obľúbený jumping a to podľa nasledovného harmonogramu:

Harmonogram cvičení: 

13,00 - 14,00 Jumping Fitness 

14,30 - 15,15 Jumping KIDS

15,30 - 16,15 BOOT CAMP

16,30 - 17,00 Jumping Fitness 

Hudba sa začne niesť námestím od 17. hod. v podaní hudobnej skupiny Oblastné skutočnosti. Na breznianske pódium opäť zavítajú aj Majself & Grizzly a to od 18,15. Hudobný večer bude pokračovať vystúpením populárnej slovenskej skupiny Smola a Hrušky od 19,30, ktorá sa postará o to aby bolo námestie naladené na Twenty five Expres párty s Julom Viršíkom so začiatkom o 21,00. „V našom záujme je vyhovieť všetkým vekovým kategóriám, a preto podujatia pripravujeme tak aby si každý prišiel na svoje. Verím, že aj tento rok zaplníme naše námestie. Teším sa na skvelú atmosféru“ dodal primátor mesta Tomáš Abel.

Okrem bohatého programu na námestí v sobotu už tradične vyštartuje aj cyklobus, ktorý Vás priamo z ubytovacieho zariadenia odvezie opäť na novú cyklotrasu. Pre cyklistov je pripravený cyklobvýlet so sprievodcom zo Salaša Zbojská cez Burdu a Kučalách. Svoje miesto v cyklobuse si môžete rezervovať na stránke www.cyklo.horehronie.sk

Víkend plný aktívneho oddychu ukončí v nedeľu 28. 7. 2019 o 16,30 futbalový zápas 1. kola Slovenského pohára. Zápas sa odohrá medzi futbalovými mužstvami FK Brezno a ŠK Partizán Čierny Balog. Príďte podporiť svojho favorita a zažiť futbalovú atmosféru na mestský futbalový štadión v Brezne.

Autor: (ts-región Horehronie)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.10.2016
Bratislava Street Art Festival ponúkne pestrú hudbu i maľbu na 20-metrovú stenu
Organizátori dvojdňového podujatia Bratislava Street Art Festival (BSAF) sľubujú pestrý vizuálny program. Šiesty ročník tohto pouličného umenia sa uskutoční v piatok a sobotu (14. a 15. októbra) na Kamennom námestí vždy od 15. do 20. hodiny.
viac
12.06.2017
Petržalka začala s budovaním nového športového areálu
V areáli Jama na Vyšehradskej – Šášovskej začala bratislavská Petržalka s výstavbou nového areálu pre šport a hry. Mal by vyrásť na ploche takmer 1740 štvorcových metrov na mieste bývalého ihriska a slúžiť by mal ako deťom, tak mládeži a dospelým. Informovala o tom hovorkyňa Michaela Platznerová.
viac
29.06.2022
V Senici sa uskutoční jubilejný 10. ročník tradičného pivného festivalu
Jubilejný 10. ročník tradičného pivného festivalu Štramák fest, na ktorom sa prezentujú domáce minipivovary, sa uskutoční v sobotu 2. júla na letisku v Senici. Informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Záhorie Martin Lidaj.
viac
16.08.2022
Lučenecké hodovanie do mesta opäť prinesie pivný festival i tradičný jarmok
V poradí deviaty ročník Lučeneckého hodovania prinesie do mesta okrem kultúrneho programu i tradičný jarmok, pivný festival či Medzinárodný Novohradský maratón.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %