Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
05.03.2018 04:37

Bratislavský región sa prezentuje v Berlíne


Ilustračná snímka - plagát


Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism bude od stredy 7.marca do nedele 11.marca prezentovať bratislavský región na veľtrhu cestovného ruchu v nemeckom Berlíne.


Takmer 200 000 návštevníkov tak bude mať možnosť spoznať Bratislavu, Malokarpatsko, Záhorie a Senec. Bratislava Region Tourism bude súčasťou slovenskej expozície pod gesciou sekcie cestovného ruchu Ministerstva dopravy a výstavby SR.

„Berlínsky veľtrh cestovného ruchu si od roku 1966 vybudoval silnú pozíciu a patrí medzi najvýznamnejšie podujatia cestovného ruchu. Pre bratislavský región je účasť na takýchto podujatiach nielen prestížou a možnosťou nadviazať zahraničné kontakty, ale je pre nás aj inšpiráciou a možnosťou porovnania, ako pracujú s ponukou pre turistov tí najlepší,“ vyjadril sa výkonný riaditeľ KOCR BRT Lukáš Dobrocký.

Prezentácia krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism, ktorá prezentuje bratislavský región, je súčasťou 52. ročníka veľtrhu cestovného ruchu ITB Berlín. V Berlíne sa na 160 000 metroch štvorcových predstavilo 187 krajín z piatich kontinentov, ktoré zastupovalo viac ako 10 000 vystavovateľov. Minulý rok sa veľtrhu zúčastnilo 180 000 návštevníkov, z ktorých 120 000 predstavovala odborná verejnosť. Súčasťou veľtrhu budú aj odborné konferencie, prednášky a semináre z rôznych oblastí cestovného ruchu.

Spoluvystavovateľmi na stánku budú tento rok:

• DIRECTBUS s. r. o.

• Bratislava Tourist Board

• Region Tatry Travel s .r. o.

• Mesto Spišská Nová Ves

• Flora Tour, spol. s r.o.

• Satur Travel a.s.

• Kúpele Trenčianske Teplice

• E-Travel,s.r.o.

• Kurort Turcianske Teplice

• Lindner Hotel Gallery Central, Bratislava

KOCR Bratislava Region Tourism v tomto roku predstaví bratislavský región aj na veľtrhu cestovného ruchu WTM London v dňoch 5.- 7. novembra 2018.

Autor: ts-KOCR Bratislava Region Tourism)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.01.2017
Bratislava zažiari na najväčšom veľtrhu cestovného ruchu v Rakúsku
Bratislava ako atraktívne mesto inovácií a smart riešení, hlásajúca posolstvo modernej európskej destinácie na Dunaji sa predstaví od 12. do 15. januára vo Viedni na najväčšom rakúskom veľtrhu cestovného ruchu Ferien Messe. Návštevníkov zaujme úplne nová expozícia a virtuálna prehliadka mestom.
viac
16.03.2017
Kraj sa prezentoval v Berlíne
Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism prezentovala od minulej stredy bratislavský región na veľtrhu cestovného ruchu v Berlíne. Takmer 200 000 návštevníkov tak spoznalo Bratislavu, Malokarpatsko, oblasť Záhoria a Senca.
viac
07.01.2019
Január vo Viedni, Brne a Bratislave
Krajská organizácia cestovného ruchu Turizmus regiónu Bratislava sa v januári zúčastní 3 medzinárodných veľtrhov cestovného ruchu.
viac
03.02.2023
Mesto sa prezentovalo na medzinárodnom veľtrhu v Írsku
Kežmarok sa spolu s regiónom Tatry-Spiš-Pieniny nedávno prezentoval na najväčšom veľtrhu v Írsku. Po dvojročnej prestávke zapríčinenej pandémiou sa na ňom zúčastnilo počas troch dní takmer 700 vystavovateľov z viac ako 50 krajín.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %