Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
03.12.2017 02:40

Bratislavčania môžu hlasovať za športovca Bratislavy a Bratislavského kraja 2017


Na snímke sú najúspešnejší športovci a športové kolektívy Bratislavy a Bratislavského kraja 2016.


Bratislavčania sa aj tento rok môžu zapojiť do obľúbenej ankety o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja 2017. Hlasovanie je spustené na webovej stránke hlavného mesta a potrvá do 12. decembra 2017.


Oficiálne vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21. decembra v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca.

Hlas športovcovi alebo športovému kolektívu môže dať verejnosť v ankete, ktorá je zverejnená na webovej stránke hlavného mesta, priamy odkaz na link: http://www.bratislava.sk/vismo/formulare2.asp?id_f=1314.

Hlasovanie je aktuálne už spustené a ukončené bude 12. decembra 2017. Každý hlas je možné dať iba jednému športovcovi/kolektívu v každej kategórii. V hlasovacom formulári je v každej kategórii aj voľná kolónka, v ktorej môžete dať svoj hlas inému kandidátovi, než ktorý je uvedený v zozname. Prílohou ankety je aj prehľad najlepších výkonov a výsledkov jednotlivých športovcov Bratislavy a Bratislavského kraja v roku 2017.

Oficiálne vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21. 12. 2017 v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca o 16:30 hod. za účasti ocenených športovcov, ich trénerov, rodinných príslušníkov, hostí a športovej verejnosti. Vyhlásení budú aj najlepší a najčastejšie ocenení športovci za posledných 25 rokov konania tohto podujatia v kategórii seniori, kolektív a telesne postihnutí športovci.

Podujatie organizuje hlavné mesto SR Bratislava v spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom a Bratislavským združením telesnej kultúry. Organizátori ocenia päť najúspešnejších športovcov seniorov, troch juniorov, najúspešnejší športový kolektív, troch talentovaných športovcov a trojicu najúspešnejších telesne postihnutých športovcov.

Autor: (hmb)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.11.2016
Anketa o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy 2016 
Hlavné mesto SR Bratislava, Bratislavský samosprávny kraj a Bratislavské združenie telesnej kultúry vyhlasujú XXIV. ročník Ankety o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja za rok 2016.
viac
16.05.2017
Do múzeí v kraji vás odvezú mimoriadne bezplatné autobusy
Aj tento rok otvoria svoje brány múzeá a galérie počas podujatia Noc múzeí a galérií 2017, ktoré sa už po trinásty raz zapoja do celoeurópskeho podujatia Noc múzeí a galérií.
viac
03.12.2017
Záhoráčik bude po úspešnej sezóne pokračovať
Turistický vlak Záhoráčik prepravil počas tejto sezóny takmer 10 tisíc ľudí. Projekt sa ukázal v prvom roku fungovania ako úspešný, preto v ňom budú partneri pokračovať aj v budúcom roku.
viac
10.06.2019
Hlasuj za naj projekty z Participatívneho rozpočtu
Oddnes môže verejnosť odovzdať svoj hlas projektom, ktoré prinášajú bratislavskému kraju niečo všeobecne prospešné a verejnoprospešné, teda tým, ktoré zaujali najviac.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %