Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
10.07.2019 07:25

Trnavská župa vás odvezie na Festival Pohoda 2019


Pohoda BUS - TTSK


Trnavská župa pripravila pre návštevníkov Pohoda Festival 2019 možnosť autobusovej dopravy priamo na festival a späť. Pohodové linky návštevníkov dovezú priamo pred bránu festivalu, čo v deň začiatku festivalu ušetrí čakanie na vjazde v porovnaní s osobným automobilom viac ako o hodinu.


Autobusové spojenie bude realizované z Dunajskej Stredy cez Galantu a Sereď, zo Skalice cez Holíč a Senicu, z Hlohovca cez Piešťany a priamy spoj z Trnavy. Z každého mesta pôjde jeden autobus. Vo štvrtok si tak návštevníci môžu vychutnať festivalovú pohodu už od 16:00 hod. V nedeľu je naplánovaný odchod o 10:30 hod. a to priamo z areálu festivalu z pred hlavného pódia.

Spiatočný lístok na autobus je možné zakúpiť za 5 €. Nákup predplatného spiatočného lístka v jednotnej cene je zabezpečený cez dopravcov Arriva TrnavaSAD Dunajská Streda a SKAND Skalica prostredníctvom rezervácie a zakúpenia si na predajných miestach jednotlivých dopravcov zvoleného regiónu.

Platba je možná v hotovosti alebo dopravnou čipovou kartou. V prípade voľných kapacít je možné zakúpiť si lístok aj priamo v autobuse.

Všetky potrebné informácie sú zverejnené aj na stránke https://www.trnava-vuc.sk/aktuality/z-trnavskeho-kraja-autobusom-na-pohodu/

Autor: (ts-ttsk-Mgr. Jaroslav Vacek)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.08.2020
Expresná linka spojí Dunajskú Stredu s Bratislavou za 50 minút
Trnavský samosprávny kraj 2. septembra 2020 spustí novú expresnú autobusovú linku medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou. Župa tak ponúka ľuďom pohodlnejšiu, rýchlejšiu a ekologickejšiu alternatívu k osobnej automobilovej doprave.
viac
27.10.2020
Prímestské autobusy budú jazdiť v prázdninovom režime
Od stredy 28. októbra 2020 bude prímestská autobusová doprava v trnavskej župe zabezpečovaná v letnom prázdninovom režime s posilnením ranných a poobedných spojov zabezpečujúcich dopravu žiakov I. stupňa základných škôl do a zo školy.
viac
23.10.2021
Kraj spustil očkovanie treťou dávkou vakcíny proti ochoreniu COVID-19
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) otvoril v sobotu 23. októbra dve veľkokapacitné očkovacie centrá (VKOC), v ktorých podáva aj tretiu dávku vakcíny od Pfizer/BioNTech proti ochoreniu COVID-19.
viac
27.09.2022
V Trnave, Senici a Dunajskej Strede bude veľtrh Kam na strednú
V Trnave a následne aj v Dunajskej Strede a Senici pripravuje Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sériu podujatí pre žiakov základných škôl Kam na strednú 2022.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %