Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
11.12.2018 02:50

Tretie ocenenie pre Košice Región Turizmus v roku 2018


Predseda Košického samosprávneho kraja (KSK) ocenil za inovatívnu a svedomitú prácu a dosiahnuté výsledky pri rozvoji cestovného ruchu v regióne výkonnú riaditeľku Lenku Vargovú Jurkovú.


Krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT) získala tretie ocenenie v tomto roku.


Po uznaní ministra dopravy a nedávnom prvom mieste v Best Brands ocenil predseda Košického samosprávneho kraja (KSK) za inovatívnu a svedomitú prácu a dosiahnuté výsledky pri rozvoji cestovného ruchu v regióne výkonnú riaditeľku Lenku Vargovú Jurkovú. “To, že naša práca a úsilie boli v tomto roku ocenené už na troch fórach, ma teší a zároveň zaväzuje. Chcem sa na prvom mieste poďakovať mojej rodine, ktorá chápe, že táto práca si vyžaduje množstvo nasadenia a času stráveného mimo domova. Veľká vďaka aj celému tímu spolupracovníkov za všetku kreativitu a snaženie. Za základný pilier úspechu považujeme spoluprácu so všetkými aktívnymi subjektmi i jednotlivcami, ktorým sa tiež chcem touto cestou poďakovať za všetko úsilie. V neposlednom rade ďakujem aj všetkým poslancom i vedeniu KSK za konštruktívnu kooperáciu,” uviedla riaditeľka KRT. Tohtoročný zoznam aktivít organizácie, napriek tomu, že rok je pomaly na konci, stále nie je uzavretý. “Skôr naopak – ešte pred Vianocami nás čaká vyhodnotenie architektonickej súťaže na riešenie promenády na brehu Zemplínskej šíravy a my sme už teraz zvedaví na jednotlivé návrhy. Podarilo sa nám tiež dotiahnuť veľmi zložitý proces smerom k vyhláseniu verejného obstarávania na rekonštrukciu lanovky na Geravy. No a už počas tohto týždňa vyhlásime nové výzvy na rok 2019,” zhrnula čerstvé správy L. Vargová Jurková. Načrtla tiež, že v budúcom roku sa turisti môžu tešiť na nové výletnícke produkty a tiež na mimoriadne turistické vlaky po vzore veľmi úspešného Ľadového expresu, ktoré budú z Košíc premávať do ďalších atraktívnych lokalít v kraji. 

Web <https://kosiceregion.us9.list-manage.com/track/click?u=cd8715fecdcea81fbd6cb3394&id=0ebacbb05e&e=fda972832d>

Autor: (TS-Košice Región Turizmus)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.12.2018
Výzvy na rok 2019 sú vyhlásené
V Košickom kraji vyhlásili výzvy na podporu rozvoja turizmu pre rok 2019. Na podporu projektov rozvíjajúcich cestovný ruch v Košickom kraji pôjde v budúcom roku 120-tisíc eur.
viac
05.04.2022
KSK rozdelil 440 000 eur pre podujatia na podporu cestovného ruchu
Košický samosprávny kraj (KSK) podporí v tomto roku medzinárodné a regionálne podujatia v rámci programu Terra Incognita sumou 440 000 eur. Dotácie pôjdu na 43 podujatí, ktoré svojím obsahom a kvalitou majú najväčší potenciál pritiahnuť návštevníkov zo širšieho regiónu.
viac
09.01.2023
Na Kojšovskú hoľu začne od soboty premávať skibus s rozšírenou ponukou
Na Kojšovskú hoľu začne od soboty (14. 1.) premávať z parkoviska Zlatá Idka skibus. Vypravovať ho budú pravidelne počas víkendových a prázdninových dní. Informovala o tom krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT).
viac
11.05.2023
Cyklistov v kraji opäť prevezú cyklobusy aj vybrané pravidelné linky
Priaznivci cyklistiky v Košickom kraji budú mať opäť možnosť dostať sa autobusom do turistických lokalít v regiónoch.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %