Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
29.03.2023 07:45

ZMOS a Jednota dôchodcov na Slovensku v utorok podpísali memorandum o spolupráci


Snímka zdroj: (ZMOS).


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) a Jednota dôchodcov na Slovensku (JDS) v utorok podpísali memorandum o spolupráci. Jeho základom je partnerstvo a vzájomná bezodplatná spolupráca pri poskytovaní vzájomnej podpory a výmeny informácií.


Podpísali ho predseda ZMOS-u Branislav Tréger a predseda JDS Michal Kotian.

V memorande sa okrem iného zaviazali k vzájomnej podpore pri presadzovaní spoločných cieľov či pri organizovaní služieb vo verejnom záujme. "Napríklad v rámci organizácie, činností vo verejnom záujme, organizácií volieb, komunálnych, VÚC, parlamentných, eurovolieb aj prezidentských volieb," priblížil Kotian. Dohodli sa tiež napríklad na dobrovoľnej spolupráci pri organizovaní spoločenských, kultúrnych či športových podujatí.

"Mestá a obce sú pre seniorov najprirodzenejší partneri, a preto vedenie JDS oceňuje vytvorenie strategického partnerstva," skonštatoval Kotian.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.07.2020
ZMOS podpísal memorandum s kľúčovými partnermi
Kľúčovými partnermi ZMOS sa na základe memoranda o spolupráci stali Asociácia komunálnych ekonómov SR, Združenie hlavných kontrolórov a tiež Združenie náčelníkov obecných a mestských polícií.
viac
04.11.2021
ZMOS a SOŠV vidia v spolupráci užitočnosť aj spoločenský prínos
Združenie miest a obcí Slovenska a Slovenský olympijský a športový výbor spojili sily a idú spoločne rozvíjať šport.
viac
01.04.2023
ZMOS a Jednota dôchodcov na Slovensku podpísali Memorandum o spolupráci
Vytvorenie strategického partnerstva a vzájomná bezodplatná spolupráca pri poskytovaní vzájomnej podpory a výmeny informácií je hlavným cieľom Memoranda a o spolupráci, ktoré podpísal predseda ZMOS Branislav Tréger s predsedom Jednoty dôchodcov na Slovensku Michalom Kotianom.
viac
09.09.2023
ZMOS začalo podpisovať s politickými stranami memorandá o spolupráci
Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) vo štvrtok začalo podpisovať s politickými stranami a hnutiami memorandá o spolupráci. Podľa združenia predstavujú obojstranný záväzok spolupráce na dosahovaní vytýčených priorít členských miest a obcí ZMOS.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %