Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
05.03.2024 11:10

Smolenický zámok ponúka na jarné prázdniny pestrý program


Smolenický zámok. Snímka zdroj: Slovenský cestovateľ


Smolenický zámok pripravil na jarné prázdniny pre svojich návštevníkov prehliadky, premietanie animovaného filmu, karneval a knižnú besedu. Informovala o tom PR manažérka Kongresového centra Slovenskej akadémie vied - zámku v Smoleniciach pri Trnave Martina Andrisová.


"Až do nedele (10. 3.) je možné každý deň prísť od 11.00 do 17.00 h preskúmať interiér a históriu zámku, na konci prehliadky návštevníkov čaká krásny výhľad zo zámockej veže," uviedla. V piatok (8. 3.) bude k tomu aj Rozprávkové premietanie pre deti.         

"Na sobotu (9. 3.) o 13.30 h sme v rámci Mesiaca knihy spoločne s Pamiatkovým úradom (PÚ) SR pre milovníkov histórie a kníh pripravili knižnú besedu o novom zborníku Pálffyovci v Smoleniciach," doplnila Andrisová. Beseda bude v novozriadenej kaviarni Galéria na zámku, zborník predstavia Martina Orosová z PÚ a Daniel Hupko z Múzea mesta Bratislavy. Najmenších v ten istý deň poteší karneval.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.02.2017
Jarné prázdniny v bratislavských centrách voľného času
Mestské centrá voľného času v Bratislave si pre deti pripravili 5 zaujímavých jarných táborov v centre mesta, Ružinove, Petržalke, Dúbravke či v Krasňanoch.
viac
13.02.2018
Bojnický zámok bude počas jarných prázdnin otvorený dlhšie
Bojnický zámok bude počas nadchádzajúcich jarných prázdnin otvorený dlhšie. Návštevníci si ho tak budú môcť prezrieť denne okrem pondelkov od 9.00 do 15.00 h. Informovala kultúrno-propagačná manažérka Slovenského národného múzea (SNM) - Múzea Bojnice Petra Gordíková.
viac
15.02.2023
Hvezdáreň otvorí na tri prázdninové dni rozprávkový krúžok
Na tri dni jarných prázdnin pripravila Hvezdáreň a planetárium M. R. Štefánika v Hlohovci pre školákov z mesta i širokého okolia zaujímavý program.
viac
20.04.2024
Podujatie Vivat Holíč v sobotu otvára novú turistickú sezónu
Vivat Holíč je sobotná celodenná akcia, ktorou mesto slávnostne otvára svoju tohtoročnú turistickú sezónu. V areáli Holíčskeho zámku je pripravený bohatý program.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %