Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
09.03.2021 08:30

Online kurzy o zákazke s nízkou hodnotou


Ilustračná snímka.


Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v troch regiónoch v rámci svojej vzdelávacej činnosti pripravujú online kurzy na tému "Zákazka s nízkou hodnotou".


Pracoviská v Trenčíne, Žiline a Prešove organizujú bezplatné kurzy s uvedeným  zameraním od tohto týždňa 11. marca postupne do 7. apríla pre záujemcov v Trenčianskom, Žilinskom a Prešovskom samosprávnom kraji.

Riaditeľ odboru stálych pracovísk na ÚVO Tomáš Bučko informoval, že prostredníctvom realizácie online kurzov s témou "Zákazka s nízkou hodnotou" sa snažia pokračovať v regiónoch v podpore profesionalizácie vo verejnom obstarávaní. „Tieto kurzy pripravujeme na mieru podľa počtu a zloženia účastníkov,” uviedol T. Bučko. 

Predmetný kurz budú v blízkej budúcnosti realizovať aj ostatné stále pracoviská ÚVO v Banskej Bystrici, Trnave a Nitre, avšak v týchto prípadoch ešte neboli určené presné termíny. Stále pracoviská v Prešove, Banskej Bystrici a Trenčíne začali daný kurz realizovať už vo štvrtom kvartáli 2020 a aktuálne v tejto činnosti pokračujú. Stále pracoviská v Žiline, Trnave a Nitre s realizáciou tohto kurzu ešte len začnú.

Viac informácií k dispozícii TU.

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2021
Stále pracoviská ÚVO v regiónoch naplnili očakávania
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch vzhľadom na aktuálne obmedzenia proti pandémii koronavírusu poskytujú odborné poradenstvo a komunikujú so záujemcami cez elektronické prostriedky.
viac
18.03.2021
BSK pomáha aj tento rok pri výbere strednej školy
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) chce pomôcť žiakom základných škôl aj tento rok pri výbere strednej školy, prináša preto opäť interaktívny online kvíz.
viac
31.08.2021
ÚVO: Náš koncept profesionalizácie podporuje aj OECD
Predseda Úradu pre verejné obstarávanie Miroslav Hlivák viedol online rokovanie s riaditeľom Odboru verejného obstarávania v rámci OECD Paulom Maginom, aby mu predstavil pokrok úradu pri tvorbe legislatívy ohľadom profesionalizácie vo verejnom obstarávaní.
viac
31.08.2021
Stále pracoviská v regiónoch organizujú online školenia na jeseň 2021
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch v rámci svojej vzdelávacej činnosti pripravujú bezplatné on-line kurzy na témy "Zákazka s nízkou hodnotou", "Základy verejného obstarávania v kontexte kontroly" a "Súhrnné správy".
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %