Piatok 17.05.2024
Dnes má meniny 
Gizela
°C
02.06.2021 01:35

Mesto Michalovce vyzýva k tvorbe pocitovej mapy


Snímka zdroj: (pocitovamapa.sk).


Bezpečnosť obyvateľov je jednou z najdôležitejších priorít mesta a všetci jeho obyvatelia či návštevníci by sa mali cítiť komfortne v každom kúte mesta. Vyjadrite sa k verejným priestorom v Michalovciach.


Mesto Michalovce je zapojené do európskeho projektu URBACT, ktorý hľadá spôsoby ako zlepšiť kvalitu života svojich obyvateľov, zavedením inovatívnych prístupov k bezpečnosti a ochrane v mestskom prostredí. V tomto prieskume sa zameriavame na bezpečnosť verejných priestranstiev, dizajn a návrh riešení týchto priestranstiev.

Dovoľujeme si osloviť práve vás – obyvateľov a návštevníkov nášho mesta s prosbou o zapojenie sa do prieskumu zameraného na bezpečné verejné priestranstvá prostredníctvom označenia lokality na mape a identifikácie problémov. Zaujímajú nás vaše názory na najmenej bezpečné lokality, ale aj miesta, ktoré radi opakovane navštevujete, aby sme tak mohli spoločne vytvoriť krajšie a bezpečnejšie mesto, ktoré bude slúžiť jeho občanom.

Označiť na mape lokality a identifikovať problém umožňuje internetová adresa https://michalovce.web-gis.sk.

Autor: (MsÚ)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.10.2020
Výzva na modernizáciu zdravotníckej infraštruktúry
Ministerstvo zdravotníctva SR ako sprostredkovateľský orgán pre Integrovaný regionálny operačný program vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok za účelom integrácie primárnej zdravotnej starostlivosti formou budovania centier integrovanej zdravotnej starostlivosti.
viac
07.01.2021
Vyhlásenie ZMOS k urýchlenej potrebe testovania obyvateľov
Vedenie Združenia miest a obcí Slovenska ako najreprezentatívnejšieho zástupcu 95 % miest a obcí na Slovensku apeluje na potrebu rýchleho a efektívneho prístupu k testovaniu obyvateľov.
viac
02.11.2022
Rezort školstva vyčlenil na projekt Zdravie a bezpečnosť v školách 30 000 eur
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu (MŠVVaŠ) SR vyčlenilo finančné prostriedky na rozvojový projekt Zdravie a bezpečnosť v školách 2022 vo výške 30 000 eur. Informuje o tom rezort školstva na svojom webe.
viac
11.12.2023
Bratislava sa spolu s mestskou políciou stala súčasťou európskeho projektu
Bratislava sa spolu s mestskou políciou stali členmi európskeho projektu PACTESUR2, ktorý je zameraný na ochranu ľudí vo verejných priestoroch. Do projektu sa zapojilo 15 krajín z Európy. TASR o tom informoval vedúci oddelenia komunikácie mestskej polície Peter Borko.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %