Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
19.06.2023 01:30

Liptovský Mikuláš má nový vizuál so sloganom Mesto medzi horami


Snímka zdroj: (Mesto Liptovský Mikuláš).


Liptovský Mikuláš má nový vizuál so sloganom Mesto medzi horami. Predstavili ho počas uplynulých Stoličných dní. Ambasádormi sú vodný slalomár Jakub Grigar, majster sveta vo fitness Michal Barbier, šéfkuchár Ivan Rusina a akrobatická lyžiarka Zuzana Bernardová.


Súčasťou grafického stvárnenia Mesta medzi horami sú synagóga, Kostol svätého Mikuláša, Múzeum Janka Kráľa, štylizované námestie, panoráma Tatier aj Liptovská Mara. "Liptovský Mikuláš sa nachádza v regióne v obklopení hôr, vody, zelenej prírody a je známe svojou pohostinnosťou. Nový vizuál tieto špecifiká nášho mesta zachytáva jednoducho a moderne," priblížila hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.

Nový vizuál nájdu návštevníci na produktoch mesta, ktoré ponúka liptovskomikulášske informačné centrum.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.05.2020
Budúci rok by v Liptovskom Mikuláši mali začať stavať atletický štadión
Nový štvordráhový atletický štadión majú na budúci rok začať stavať v Liptovskom Mikuláši. Športovisko vyrastie na Nábreží Aurela Stodolu, na výstavbu prispel aj Slovenský atletický zväz (SAZ). Informovala o tom hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš Viktória Čapčíková.
viac
07.07.2020
V L. Mikuláši pribudne ďalší úsek vnútromestskej cyklotrasy
Mesto Liptovský Mikuláš plánuje v budúcom roku vybudovať ďalší úsek vnútromestskej cyklotrasy v dĺžke takmer pol kilometra. Na stavebné práce získala radnica 88 000 eur z externých zdrojov.
viac
01.04.2021
Nový komunitný plán má zvýšiť kvalitu života znevýhodnených
Nový Komunitný plán sociálnych služieb mesta Liptovský Mikuláš na roky 2021 až 2025 bude zameraný na zvyšovanie kvality života znevýhodnených obyvateľov.
viac
12.04.2022
V Liptovskom Mikuláši otvorili ďalšiu časť mestskej cyklotrasy
Mestská cyklotrasa v Liptovskom Mikuláši je od pondelka o kilometer dlhšia. Novootvorený úsek prepája mesto s časťou Liptovská Ondrašová. Verejnosť sa navyše prevezie cez doposiaľ nedostupný lužný les.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %