Piatok 10.05.2024
Dnes má meniny 
Viktória
°C
09.09.2023 12:10

Cyklokalícia pozýva na webinár Nízkoemisné zóny


Ilustračný výrez plagátu


Zástupkyne a zástupcov samosprávy, štátnej správy, odborníkov v oblasti udržateľnej mobility či záujemcov z radov odbornej verejnosti pozýva Cyklokalícia na webinár s názvom Nízkoemisné zóny.


Uskutoční sa 12. septembra 2023 o 10:30 hod. Webinár predstaví problematiku nízkoemisných zón, ich hlavné prínosy a zásady správnej implementácie na príkladoch zo zahraničia. Zároveň priblíži možnosti ich zavedenia na Slovensku a tiež odpovie na otázku, prečo u nás doposiaľ žiadna nevznikla a čo pre to samosprávy musia urobiť.

Prezentovať budú Zuzana Švédová, výskumná pracovníčka z českého Centra dopravního výzkumu a Jana Pavlíková, manažérka kvality ovzdušia zo Slovenskej agentúry životného prostredia. Programom bude sprevádzať Boris Valach, projektový manažér Cyklokoalície. Trvanie webináru je 60 minút.

Registrovať sa môžete TU a pred podujatím obdržíte mailom odkaz na webinár.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.11.2020
Týždeň otvoreného vládnutia 2020 prináša online prezentácie a workshopy
Úrad splnomocnenca vlády pre rozvoj občianskej spoločnosti pozýva samosprávy – mestá, obce, samosprávne kraje - na zaujímavé a užitočné online prezentácie a workshopy, ktoré sa uskutočnia v rámci Týždňa otvoreného vládnutia 2020.
viac
17.02.2021
Konferencia o skúsenostiach miest a obcí v boji proti covid-19 v Maďarsku
Maďarské národné združenie miestnych samospráv (TÖOSZ) pozýva na medzinárodnú online konferenciu zameranú na výmenu skúseností o inovatívnych riešeniach zameraných na vysporiadanie sa s dôsledkami krízy spôsobenej covid-19 na miestnej úrovni.
viac
30.04.2022
Pozývame vás na slávnostné otvorenie cyklomosta VysoMarch
Slávnostné prestrihnutie pásky, divadielko pre deti, klauniáda, vystúpenia speváckych súborov či dychovky, to je len časť programu oficiálneho otvorenia novovybudovaného cyklomosta ponad rieku Morava. Na svoje si samozrejme prídu cyklisti, ale aj milovníci umenia či prírody.
viac
15.04.2024
Združenie miest a obcí Slovenska pozýva na ďalší webinár Enviroakadémie
Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) pripravilo pre členov ZMOS v spolupráci so spoločnosťou INISOF a spoločnosťou Envipak ďalší webinár Enviroakadémie, ktorého hlavnou témou bude odpadové hospodárstvo.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %