Sobota 18.05.2024
Dnes má meniny 
Viola
°C
07.10.2021 05:09

Starosta Ružinova upozorňuje na podvodníkov opravujúcich chodníky


"Dielo" falošných robotníkov. Zdroj: Bratislavské noviny


Starosta bratislavského Ružinova Martin Chren upozorňuje na podvodníkov „opravujúcich“ chodníky na území mestskej časti. Falošné partie sa objavujú najmä v Trnávke a Prievoze.


Starosta zdôrazňuje, že mestská časť ani mesto nikdy nežiada od obyvateľov príspevok za opravu chodníka či cesty.       

"Rôzne falošné partie, ktoré operujú najmä na Trnávke a v Prievoze, nemajú povolenia, aby takúto opravu mohli vykonať. A môžu sa z nich vykľuť podvodníci, ktorí za prácu v hodnote pár sto eur vypýtajú oveľa viac a ešte ju aj sfušujú," píše Chren na sociálnej sieti, kde zverejnil aj niekoľko fotografií.       

Príkladom je aj nedávny prípad jednej obyvateľky Ružinova, ktorú kontaktovali zatiaľ neznámi robotníci, že jej pred rodinným domov prišli opraviť chodník. Najprv rozbúrali asfalt a následne si od nej vyžiadali niekoľko tisíc eur ako poplatok za opravu. "Bohužiaľ, dôverčivá pani im naletela. Že po sebe zanechali totálnu spúšť, je už len smutná bodka," podotkol Chren. Obyvateľov preto žiada, aby podvodníkom nenaleteli a kontaktovali radšej políciu.       

Mestská časť v súčasnosti realizuje niekoľko rekonštrukcií ciest a chodníkov. Podnety na ich opravy môžu občania adresovať miestnemu úradu prostredníctvom e-mailovej adresy podnety@ruzinov.sk. Mestská časť podotýka, že lokálne opravy sa snaží robiť čo najrýchlejšie.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.07.2017
Samosprávu čakajú najzásadnejšie investície tohto roka
Mesto Poprad čakajú v nasledujúcich mesiacoch najzásadnejšie investície tohto roka. Od začiatku roka 2017 zrealizovala samospráva už viacero investičných aktivít.
viac
14.10.2020
Mesto Svidník pokračuje v rekonštrukcii miestnych komunikácií a chodníkov
Mesto Svidník začalo ďalšiu fázu rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov. Celkovo preinvestuje viac ako 117 000 eur. Informovala o tom hovorkyňa mesta Kristína Tchirová.
viac
08.08.2022
Začínajú sa súvislé opravy ciest a chodníkov za vyše 3 milióny eur
Nasledujúce dni sa v Košiciach opätovne začnú súvislé opravy ciest a chodníkov. Stavebné práce bude mať na starosti spoločnosť Eurovia, a. s., ktorá spomedzi dvoch záujemcov uspela vo verejnej súťaži s najnižšou cenou 3,14 milióna eur. Informoval o tom magistrát mesta.
viac
29.12.2022
V meste opravia miestne komunikácie, radnica získala dotáciu
Vďaka nenávratnému finančnému príspevku zo štátneho rozpočtu obnovia v Starej Ľubovni viaceré miestne komunikácie. Informoval o tom primátor Ľuboš Tomko s tým, že výška dotácie je takmer 320 000 eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %