Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
18.12.2021 11:55

Výzva Pomocný vychovávateľ pre materské školy


Ilustračná snímka


Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR vyhlasuje v rámci Plánu obnovy a odolnosti Slovenskej republiky výzvu na predkladanie žiadostí na program „Pomocný vychovávateľ v materskej škole“.


Cieľom výzvy je podpora materských a špeciálnych materských škôl prostredníctvom zamestnania pomocného vychovávateľa ako nepedagogického zamestnanca na pomoc pri poskytovaní povinného predprimárneho vzdelávania deťom so zdravotným znevýhodnením a/alebo deťom zo sociálne znevýhodneného prostredia.

Prihlasovanie do programu „Pomocný vychovávateľ v materskej škole“ je otvorené do 10. januára 2022 (23:59 hod). Vyhodnotenie výzvy zverejní ministerstvo 17. januára 2022. Vlastná realizácia bude možná v priebehu mesiacov február 2022 až august 2023. Zamestnávanie pomocného vychovávateľa odporúčajú realizovať počas celého obdobia.

Žiadosť o podporu v programe „Pomocný vychovávateľ v materskej škole“ je potrebné vyplniť prostredníctvom elektronického formulára TU.

V prípade otázok môžete rezort školstva osloviť na mailovej adrese pomocnyvychovavatel@minedu.sk.

Všetky informácie nájdete TU.

Autor: Zdroj: zmos.sk


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.06.2020
Petržalčania môžu opäť požiadať o príspevok na dieťa v súkromnej MŠ
Petržalčania, ktorí v budúcom školskom roku 2020/2021 umiestnia svoje dieťa do súkromnej materskej školy (MŠ), môžu opäť požiadať o nenávratný finančný príspevok.
viac
01.08.2020
Predĺženie termínu na vydanie rozhodnutia v rámci 31. výzvy OPKZP
Oznam o zmene lehoty Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky ako Sprostredkovateľského orgánu pre Operačný program Kvalita životného prostredia na vydanie rozhodnutia o žiadosti o poskytnutie NFP v rámci 31. Výzvy.
viac
26.08.2022
Výzva na zvyšovanie kapacít materských škôl
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie prostriedkov mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti zameranú na zvyšovanie kapacít materských škôl.
viac
12.12.2022
Ministerstvo školstva vybuduje na Černyševského v Petržalke škôlku
Ministerstvo školstva vybuduje na Černyševského ulici v bratislavskej Petržalke novú materskú školu. Rekonštrukciou v objekte v jeho správe vzniknú štyri triedy a 76 miest. Potvrdil to rezort školstva.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %