Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
07.02.2020 04:55

Mestské CVČ Domino pripravilo pre deti jarný tábor Domináčik


CVČ Domino v Nitre


Mestské centrum voľného času (CVČ) Domino pripravuje pre deti počas jarných prázdnin mestský tábor Domináčik. Potrvá od 17. do 21. februára a deťom vo veku od šesť do 12 rokov ponúkne program, ktorý bude pozostávať z kultúrnych i športových podujatí.


Ako informovalo vedenie CVČ, rodičia, ktorí majú problém zabezpečiť starostlivosť pre svoje deti počas jarných prázdnin, môžu ich prihlasovať do Domináčika už v týchto dňoch. „Počas jednotlivých dní budú pre ne pripravené rozličné aktivity, ktoré budú každý deň trvať od 7.00 do 16.30 h,“ pripomínajú organizátori tábora.       

Jarný detský tábor ponúkne deťom okrem pobytu v CVČ Domino aj kultúrny program a viaceré exkurzie. Je medzi nimi napríklad prehliadka divadla a jeho zákulisia, či návšteva retro múzea hier a športovej olympiády. „Deti sa budú spoločne učiť chrániť prírodu, zúčastnia sa na preventívnom programe polície, navštívia kino i plaváreň a sú pre ne pripravené aj tvorivé dielne,“ uviedlo CVČ Domino.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.02.2017
Jarné prázdniny v bratislavských centrách voľného času
Mestské centrá voľného času v Bratislave si pre deti pripravili 5 zaujímavých jarných táborov v centre mesta, Ružinove, Petržalke, Dúbravke či v Krasňanoch.
viac
23.06.2020
Oravské kultúrne stredisko pre deti pripravilo letný tvorivý tábor
Divadlo, hudbu, remeslá i súťaže zažijú deti v dennom letnom tvorivom tábore, ktorý pre ne pripravilo Oravské kultúrne stredisko v Dolnom Kubíne.
viac
01.08.2020
Centrum voľného času v Nitre pripravilo pre deti zaujímavý program
V denných letných táboroch sa počas dvoch mesiacov prázdnin vystrieda približne 260 detí, ďalších 70 trávi prázdniny v letných monotematických školách.
viac
12.06.2021
Mesto Nitra pripravuje obnovu ihriska pri CVČ Domino
Ihrisko pri Centre voľného času (CVČ) Domino v Nitre prejde obnovou. Na jej prvú etapu pôjde z mestského rozpočtu 20.000 eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %