Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
19.04.2018 12:58

Deň zeme pripomenie Veľká jarná cyklojazda


Podujatie sa skončí v nitrianskom Hideparku. Ilustračná snímka, zdroj: Nitra24


Veľká jarná cyklojazda otvorí v nedeľu 22. apríla v Nitre sériu podujatí, ktoré sa budú konať pri príležitosti Dňa zeme. Cyklisti sa popoludní stretnú na Svätoplukovom námestí, aby sa centrom mesta presunuli k cyklotrase pri rieke Nitra.


Ako informovali organizátori, súčasťou akcie bude aj kultúrny program vo fotogalérii Trafačka a prehliadka výstavy fotografií Urban Ideas. V rámci jazdy bude pri cyklotrase na nábreží Nitry osadená aj nová servisná cyklopumpa.       

Podujatie sa skončí v nitrianskom Hideparku, kde bude pripravené premietanie dokumentu Bicykle versus autá. „Návštevníkov čaká aj hudba, zábava a občerstvenie,“ pozývajú  organizátori.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.09.2016
Svetový deň cestovného ruchu v Nitre bude plný zážitkov
Mesto Nitra a Katedra manažmentu kultúry a turizmu FF UKF v Nitre organizuje už po jedenástykrát podujatie Svetový deň cestovného ruchu.
viac
24.04.2017
Musí vznikať toľko odpadu? Zmeňme svoje nákupné správanie.
Nákup nových džínsov? Ďalšie topánky? Modernejší mobil? Každý nákup odnášate v papierovej taške alebo novej igelitke? Denne nakupujeme množstvo výrobkov a s nimi aj obaly, ktoré sa skôr či neskôr stanú odpadom.
viac
16.04.2019
Deň Zeme pripomenie cyklistická jazda a viaceré komunitné podujatia
Spoločná cyklistická jazda mestom otvorí v Nitre 27. apríla sériu podujatí ku Dňu Zeme. Cyklisti sa zídu o 15. hodine na Svätoplukovom námestí, odkiaľ sa vydajú na 15-kilometrovú jazdu cez niekoľko mestských častí.
viac
20.04.2020
V Hideparku pribudnú cyklostojany i nové ohnisko
V nitrianskom Hideparku pribudlo vďaka dobrovoľníkom nové vybavenie. Ešte počas zimných brigád sa tam vykonali viaceré zemné práce. Najnovšie sa podarilo vybudovať nový priestor na opekanie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %