Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
02.06.2020 08:05

Bezplatné wifi zóny v Hlohovci sú opäť v prevádzke


Snímka zdroj: (hlohovec.sk).


Bezplatné wifi zóny, ktoré radnica v Hlohovci vypla začiatkom apríla, sú opäť funkčné.


Internetové pripojenie je podľa hovorkyne mesta Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej dostupné na Námestí sv. Michala, na pešej zóne na ulici M. R. Štefánika, v centrálnej časti v Šulekove a na ihrisku v miestnej časti Šulekovo.

„Uvoľnenie prijatých opatrení sa aj u nás premietlo do praxe. Situáciu pravidelne vyhodnocuje mestský krízový štáb. V priebehu mája sa k bežnému režimu vrátili mestské spoločnosti, kultúrne inštitúcie ako kino, zámok, knižnica, múzeum aj mestská hromadná doprava. Od 1. júna sa do plnej prevádzky vracia služba Sociálny taxík,” dodala hovorkyňa. Na začiatku pandémie nového koronavírusu mesto wifi zónu vyplo, aby zamedzilo zoskupovaniu najmä mladých užívateľov internetu. Z dôvodu bezplatného pripojenia totiž nedodržiavali bezpečnostné opatrenia.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.04.2020
Mesto Hlohovec dočasne odpojilo bezplatné wifi zóny
Až do odvolania vyplo mesto Hlohovec internetové pripojenie v mestských wifi zónach. Dôvodom bolo podľa hovorkyne Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej zamedzenie zoskupovania sa najmä mladých užívateľov internetu.
viac
02.05.2020
Nové Mesto opäť spustilo premávku lanovky na Kamzík
Bratislavské Nové Mesto spustilo v sobotu opäť premávku lanovej dráhy medzi Železnou studničkou a Kamzíkom. Mestská časť tak urobila po uvoľnení niektorých opatrení v súvislosti s novým koronavírusom.
viac
13.06.2020
Nitrianska MHD začína opäť premávať v štandardnom režime
Od soboty (13. 6.) sa uvoľňujú opatrenia v autobusoch mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Nitre. Na uvoľnení opatrení, ktoré boli prijaté z bezpečnostných dôvodov v čase pandémie, sa dohodol dopravca Arriva Nitra s vedením mesta Nitra.
viac
13.01.2021
V Šali pribudli nové zóny s bezplatným internetom
V Šali pribudli nové wifi zóny, v ktorých môže verejnosť bezplatne využívať vysokorýchlostný internet. Mesto na ich vybudovanie získalo financie z operačného programu Integrovaná infraštruktúra.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %