Štvrtok 16.05.2024
Dnes má meniny 
Svetozár
°C
25.11.2023 01:05

V budúcom roku chcú v meste otvoriť pediatrickú ambulanciu


Ilustračná snímka, zdroj: spisskabela.sk


Krupinská samospráva pripravuje v spolupráci s nemocnicou Zvolen, ktorá je členom skupiny Agel, od nového roka 2024 otvorenie pediatrickej ambulancie v meste. Primátor Krupiny Radoslav Vazan o tom informoval na sociálnej sieti.


Ambulancia sa má podľa primátora nachádzať v tzv. novom trakte nemocnice na prízemí. Dodal, že v uplynulých dňoch realizovali viaceré stavebné práce v týchto priestoroch, aby bola ambulancia pripravená na otvorenie a spĺňala požadované hygienické štandardy.         

Na začiatok má podľa Vazana ambulancia fungovať štyri dni v týždni. Podľa aktuálnych informácií od vedenia nemocnice už majú podľa neho aj všetky potrebné povolenia z Ministerstva zdravotníctva SR, Banskobystrického samosprávneho kraja aj regionálneho úradu verejného zdravotníctva.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.01.2023
Kraj otvoril v obci ambulanciu pre dospelých, prijíma i nových pacientov
V obci Halič v okrese Lučenec v stredu slávnostne otvorili novú ambulanciu pre dospelých, ktorú v spolupráci s miestnou samosprávou zriadil Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK).
viac
29.12.2023
Krupina: V nemocnici otvoria novú pediatrickú ambulanciu
V priestoroch novej budovy krupinskej nemocnice otvoria pediatrickú ambulanciu. Informoval o tom na sociálnej sieti primátor Krupiny Radoslav Vazan.
viac
11.01.2024
V nemocnici otvorili novú pediatrickú ambulanciu
V krupinskej nemocnici otvorili vďaka spolupráci mesta Krupina a Nemocnice Agel Zvolen novú pediatrickú ambulanciu. Tá má byť náhradou za ambulanciu dlhoročnej detskej lekárky, ktorá ku koncu minulého roka ukončila svoju činnosť. Informovala o tom hovorkyňa Agel SK Eva Peterová.
viac
09.04.2024
V obci Častá otvorili ortopedicko-traumatologickú ambulanciu
Nová ortopedicko-traumatologická ambulancia rozšíri rozsah a kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti nielen v obci Častá, ale aj v okolitých obciach a regióne. Obyvatelia tak budú mať lepší a rýchlejší prístup k ortopedickej starostlivosti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %