Utorok 14.05.2024
Dnes má meniny 
Bonifác
°C
17.06.2021 08:20

Od dnes platia na Stráňanskom moste v Michalovciach obmedzenia


Ilustračná snímka: (tasr).


Od štvrtka 17. júna platia na Stráňanskom moste cez rieku Laborec v meste Michalovce obmedzenia dopravy. Mesto nimi reaguje na stavebno-technický stav mostného objektu, informovala vedúca odboru komunikácie, marketingu a kultúry mestského úradu Iveta Palečková.


„Na základe kontroly a správy k stavebno-technickému stavu mostného objektu pristúpilo mesto k zmene dopravného značenia a osadeniu mechanických zábran na bočných stranách mosta,” uviedla s tým, že na moste sú poškodené krajné nosníky.

Od dnes tak bude most pre vozidlá s hmotnosťou nad 3,5 tony úplne neprejazdný, výnimkou sú vozidlá autobusovej dopravy. Dopravným značením sa tiež zúži prejazdný profil mosta, obojsmerná premávka však bude zachovaná.

Obmedzenia sa budú týkať aj chodcov a cyklistov. Chodníky na bočných stranách mosta budú uzatvorené, na prechod ponad rieku bude slúžiť lávka. Samospráva tu tiež vyznačí nový priechod pre chodcov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.06.2021
Práce na moste v Iliaši pokročili, čoskoro sa začnú dopravné obmedzenia
Projekt výstavby nového mosta do mestskej časti Iliaš je v plnom prúde. Aktuálne sa stavebné práce zameriavajú na nevyhnutnú preložku prívodu elektrickej energie.
viac
18.06.2021
Prekládka mosta v Iliaši si od piatka vyžiada úplnú výluku dopravy
Stavebné práce súvisiace s prekládkou pôvodného mosta ponad rieku Hron, ktorý spája mesto Banská Bystrica a jeho časť Iliaš, sa už začali.
viac
19.04.2022
Rekonštrukcia mosta v Michalovciach si vyžiada dopravné obmedzenia
Rekonštrukcia mosta M1608 cez rieku Laborec na Vinianskej ceste v Michalovciach, s ktorou chce Košický samosprávny kraj (KSK) začať v stredu (20. 4.), si vyžiada dopravné obmedzenia.
viac
30.08.2023
Stráňanský most opravia za 1,4 milióna eur, počas prác ho uzavrú
Stráňanský most cez rieku Laborec na Partizánskej ulici v Michalovciach zrekonštruujú približne za 1,4 milióna eur. Most bude počas opravy úplne uzavretý. S prácami by sa malo začať v priebehu septembra a trvať majú osem mesiacov. Z radnice to uviedla Marcela Andréová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %