Štvrtok 16.05.2024
Dnes má meniny 
Svetozár
°C
23.11.2023 10:00

Mikuláš v Prievidzi - nedočkavosť a úprimná radosť


Ilustračný výrez plagátu


Aj takto sa dá opísať atmosféra blížiacich sa dní z pohľadu najmenších. Čoskoro si začnú čistiť čižmičky, aby v nich našli sladké prekvapenie. Pomaly sa totiž blíži deň sv. Mikuláša. Ten je pre nich jedným z najobľúbenejších dní v roku.


Tento rok zavíta Mikuláš a jeho pomocníci na Námestie slobody v Prievidzi vo štvrtok, 7. decembra 2023. Od 16:15 hod. budú deti na pódiu zabávať nezbední škriatkovia Fifo, Luna a Puko.

„Show Škriatkovsky dobré Vianoce je plná akrobacie a žonglovania, v ktorých je táto trojica najlepšia zo všetkých vianočných škriatkov. Spolu s deťmi zistia, kedy je stromček najkrajšie ozdobený, ako nám vianočná večera najviac chutí a presvedčia sa, že darčeky vôbec nie sú tie najpodstatnejšie. Navyše si pre Mikuláša pripravia skvelý program aj s krásnou predvianočnou piesňou, ktorú sa s nimi naučia všetky deti,“ hovorí o podujatí Mgr. Dana Horná z Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi, ktoré akciu v spolupráci s mestom Prievidza organizuje.

Mikuláš a jeho pomocníci prídu pozdraviť všetkých na námestí o 17:00 hodine. Nebude chýbať rozsvietenie vianočného stromčeka a veľa sladkostí pre všetky deti.

Autor: (Zdroj: Infolist mesta Prievidza)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.06.2017
Osvojte si základy programovania a získajte harvardský certifikát
Naučiť sa základy programovania zadarmo a získať certifikát z Harvardskej univerzity môžu deti aj dospelí vďaka spoločensko-vzdelávaciemu projektu Technology Nation.
viac
28.11.2017
Vianoce prichádzajú do centra Prievidze
Vianočné obdobie začína v meste Prievidza Mikulášskym sprievodom. Pre všetkých Prievidžanov, ale i návštevníkov mesta je po zvyšok decembra pripravených množstvo vianočných aktivít v centre mesta, kde pribudnú stánky s rôznym sortimentom, občerstvením, mobilná ľadová plocha a ďalšie prekvapenia.
viac
18.06.2020
Turisti v meste zažijú divadelné večery aj tematické prehliadky
Divadelné večery, tematické prehliadky aj program pre rodiny s deťmi ponúka počas tohtoročnej letnej turistickej sezóny mesto Liptovský Mikuláš. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.
viac
01.12.2022
Advent bude patriť trhom, koncertom i výlovu kaprov
Advent v Prievidzi ponúkne vianočné trhy, blší trh, koncerty miestnych umelcov i výlov kaprov. Program pripravilo mesto a Kultúrne a spoločenské stredisko (KaSS) až do konca decembra, otvorí ho Mikuláš sprievodom mestom v nedeľu (4. 12.) a ukončí vítanie nového roka.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %