Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
24.10.2023 05:05

Mesto Malacky uzavrelo zmluvu na projektovú prípravu novej ZŠ


Ilustračná snímka


Za projektovú dokumentáciu k výstavbe novej základnej školy v Malackách zaplatí samospráva 298.000 eur s DPH. Vyplýva to zo zmluvy zverejnenej v Centrálnom registri zmlúv.


V pondelkovom oznámení o výsledku verejného obstarávania vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) informujú, že víťazná ponuka spoločnosti N-ART bola najnižšou medzi ôsmimi, ktoré prihlásili záujemcovia do verejnej súťaže. Predpokladaná hodnota zákazky bola vyčíslená na 457.371 eur bez DPH, hodnotiacim kritériom bola cena.         

"Predmetom zmluvy je projekt objektu novostavby deväťročnej základnej školy s dvoma učebňami na ročník, telocvične, priľahlého parkovania, cyklotrasy a školského dvora," pripomenulo mesto. Celkové investičné náklady na novú školu odhadli na viac ako 13 miliónov eur, mesto chce využiť prostriedky z plánu obnovy.         

Nová základná škola bude štvrtou ZŠ v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Malacky, sídlo bude mať na Rakárenskej ulici. Prioritne by mala byť určená pre deti z rýchlo sa rozrastajúcich lokalít Rádek a Padzelek.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.03.2019
Mesto Malacky pripravuje výstavbu detských jaslí
Poslanci mestského zastupiteľstva schválili projekt detských jaslí a súhlasili s tým, aby mesto podalo žiadosť o nenávratný finančný príspevok z eurofondov (Integrovaný regionálny operačný program) vo výške 584 tisíc €. Spolufinancovanie mesta sa predpokladá vo výške 31 tisíc €.
viac
07.12.2021
Mesto Malacky zvažuje výstavbu novej ZŠ
V Malackách by mohla pribudnúť ďalšia základná škola (ZŠ), prioritne by mala byť určená pre deti z rýchlo sa rozrastajúcich mestských lokalít Rádek a Padzelek.
viac
06.03.2024
Radnica pripravila v spolupráci s CESCI novú koncepciu rozvoja mesta
Mesto Šahy v okrese Levice má novú koncepciu svojho rozvoja. Samospráva ju pripravila v spolupráci so Stredoeurópskou službou pre cezhraničné iniciatívy (CESCI).
viac
10.04.2024
V mestských lesoch tento rok vysadia 100-tis. nových stromčekov
V lesoch mesta Spišská Nová Ves plánujú v tomto roku vysadiť takmer 100.000 nových stromčekov. Lesníci o tom informovali na sociálnej sieti s tým, že pri výsadbe budú prevažovať buk a jedľa, v menšom množstve vysadia smrekovec, javor, smrek a jaseň.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %