Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
20.05.2016 12:46

Cenu spoločnosti WEBY GROUP získala obec Koromľa


Zľava: Miriam Surová, Michal Sýkora a starostka obce Koromľa Silvia Žeňuchová.


V rámci 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska sa uskutočnila výstava, ktorej sa zúčastnili aj mnohí dodávatelia služieb pre samosprávy. Spoločnosť WEBY GROUP, s. r. o., prišla aj so žrebovacou súťažou o realizáciu webového sídla.


Generálna riaditeľka WEBYGROUP, s. r. o., Miriam Surová ( www.webygroup.sk) spolu s predsedom ZMOS Michalom Sýkorom vyhlásili víťaza súťaže na bezplatné zriadenie webového sídla mesta/obce v hodnote 1500 eur, vrátane bezplatnej ročnej prevádzky. Stala sa ním obec Koromľa v okrese Sobrance a cenu si odniesla jej starostka Silvia Žeňuchová. Srdečne gratulujeme.

Losovanie sa uskutočnilo za účasti predsedu ZMOS Michala Sýkoru.

Autor: (red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.04.2016
Košičania chcú nový stavebný zákon a viac peňazí na prenesené kompetencie
V Košiciach sa 7. marca uskutočnilo 29. zasadnutia Regionálneho združenia mesta Košice. Združenie miest a obcí Slovenska na rokovaní zastupoval jeho výkonný podpredseda Milan Muška.
viac
16.05.2016
Snem ZMOS je sviatkom spoločnej nádeje
V poradí 27. snem ZMOS nebude len bilanciou toho, čo sa podarilo a úvahou o tom, čo sme ešte mohli urobiť. Dvojdňové rokovanie musíme vnímať ako našu schopnosť jasne formulovať tézy, ktoré dokážeme presadiť a naplniť.
viac
20.05.2016
Soška Oskara bez bariér zdobí mesto Liptovský Mikuláš a obec Rohožník
Vyvrcholením prvého dňa 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska bol galaprogram, počas ktorého sa predstavili finalisti celoročnej súťaže Oskar bez bariér za rok 2015.
viac
02.12.2016
Obec Koromľa na webe aj v mobile
V žrebovacej súťaži počas tohtoročného snemu Združenia miest a obcí Slovenska sa šťastie usmialo na obec Koromľa a tak jej spoločnosť WEBY GROUP, s. r. o., spracovala novú webovú stránku. Dnes preto môžeme povedať, že aj malá obec má atraktívnu elektronickú vizitku.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %