Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
02.12.2016 06:53

Obec Koromľa na webe aj v mobile


Vizualizácia na webe.


V žrebovacej súťaži počas tohtoročného snemu Združenia miest a obcí Slovenska sa šťastie usmialo na obec Koromľa a tak jej spoločnosť WEBY GROUP, s. r. o., spracovala novú webovú stránku. Dnes preto môžeme povedať, že aj malá obec má atraktívnu elektronickú vizitku.


Miriam Surová zo spoločnosti WEBY GROUP, s. r. o., na margo novej webovej stránky konštatuje: „Nová webová stránka obce ponúka okrem bezbariérového prístupu v zmysle legislatívy, aj bezbariérový prístup pre koncové zariadenia, čím zabezpečuje prehľadnosť zobrazovania informácií občanom v ich mobiloch alebo tabletoch. Teší nás, že pani starostke sme uľahčili komunikáciu s obyvateľmi prostredníctvom moderných nástrojov. Výhodou je, že všetky nástroje sa plnia a ovládajú z jedného internetového rozhrania. Nie je potrebné napríklad duplicitne plniť v dvoch systémoch webovú stránku a osobitne mobilnú aplikáciu. Všetko je na jednom mieste. Šetrí to čas aj námahu.“ Starostka obce Koromľa Silvia Žeňuchová je na nový web patrične hrdá. „Máme jednu z najmodernejších webových stránok, na ktorej je priestor od najmladšej generácie až po tú najstaršiu. Môžeme sa pochváliť aplikáciou pre mobilné telefóny, pre starších ľudí zas zväčšovaním písmen a pre nevidiacich možnosťou prečítania textu. Pochváliť sa musíme aj s SMS hlásnikom...

Generálna riaditeľka WEBYGROUP, s. r. o., Miriam spolu s predsedom ZMOS Michalom Sýkorom počas tohtoročného snemu Združenia miest a obcí Slovenska vyhlásili víťaza súťažena bezplatné zriadenie webového sídla mesta/obce v hodnote 1500 eur, vrátane bezplatnej ročnej prevádzky. Stala sa ním obec Koromľa v okrese Sobrance a cenu si odniesla jej starostka Silvia Žeňuchová.

Viac v Obecných novinách č. 47-48/2016 na str. 2

Autor: (red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.05.2016
Cenu spoločnosti WEBY GROUP získala obec Koromľa
V rámci 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska sa uskutočnila výstava, ktorej sa zúčastnili aj mnohí dodávatelia služieb pre samosprávy. Spoločnosť WEBY GROUP, s. r. o., prišla aj so žrebovacou súťažou o realizáciu webového sídla.
viac
20.05.2016
Soška Oskara bez bariér zdobí mesto Liptovský Mikuláš a obec Rohožník
Vyvrcholením prvého dňa 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska bol galaprogram, počas ktorého sa predstavili finalisti celoročnej súťaže Oskar bez bariér za rok 2015.
viac
21.05.2016
Súťaž Komunita priateľská deťom a mladým ľuďom má prvých víťazov
Súčasťou galaprogramu v závere prvého dňa 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska bolo aj vyhlásenie víťazov súťaže Komunita priateľská deťom a mladým ľuďom. Ocenenie sa udelilo po prvýkrát, a to za rok 2015.
viac
06.10.2020
Vyhlásenie NOC k súťaži Slovenská kronika 2020
Združenie miest a obcí Slovenska bolo zo strany Národného osvetového centra informované o zrušení vyhlasovania výsledkov celoštátnej súťaže Slovenská kronika 2020.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %