Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
19.09.2020 03:30

Krompachy slávia svoje dni s obmedzeniami


Dni mesta Krompachy - plagát


Mestské oslavy Dni mesta Krompachy, ktoré sa konajú od soboty do soboty 26. septembra, sa pre aktuálnu epidemiologickú situáciu konajú v obmedzenom režime. Informovala o tom krompašská samospráva na svojej internetovej stránke.


"Tohtoročné pripravované podujatia, ktoré sa mali konať v Kultúrnom dome v Krompachoch, sa rušia," spresňuje mesto, pričom návštevníkov exteriérových podujatí upozorňuje na povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest.       

V rámci osláv sa tak v sobotu v stolnotenisovej herni realizuje stolnotenisový turnaj a v popoludňajších hodinách sa na multifunkčnom ihrisku pod Okruhliskom uskutoční program Mesto deťom. Na nedeľu 20. septembra je v Centrálnom detskom parku pripravená výstava historických fotografií Krompachy v minulosti.       

Ukážka hasičskej techniky sa v utorok 22. septembra na Lorencovej ulici uskutoční pri príležitosti 120. výročia Dobrovoľného hasičského zboru v Krompachoch, záver dní mesta bude predstavovať tenisový turnaj v sobotu 26. septembra.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2018
Mesto odovzdalo najvyššie ocenenia
Súčasťou tohtotýždňových Dní mesta Prešov bolo slávnostné zasadnutie mestského zastupiteľstva, na ktorom predstavitelia mesta odovzdali najvyššie ocenenia – Cenu mesta, Opálové zrnko a Cenu primátorky mesta, zároveň udelili aj Čestné občianstvo mesta Prešov.
viac
20.09.2019
Centrum mesta zaplnili stánky v rámci tradičného jarmoku
Návštevníci osláv Dní mesta Krompachy, spojených s tradičným jarmokom, sa aj tento rok môžu tešiť na trhy, kultúru či sprievodné podujatia. Štvordňová slávnosť sa začala vo štvrtok a potrvá do nedele (22. 9.).
viac
16.05.2020
Vysoké Tatry sa pripravujú na letnú sezónu
Vysoké Tatry sa pripravujú na letnú sezónu. Predbežne boli na toto obdobie všetky hudobné a športové podujatia zrušené či termíny posunuté na neurčito, ale niektoré z nich sa realizovať budú.
viac
20.08.2020
Samosprávne kraje prídu na daňových príjmoch o viac ako 52 mil. eur
Samosprávne kraje na Slovensku prídu v tomto roku pre pandémiu nového koronavírusu na daňových príjmoch celkovo o viac ako 52 miliónov eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %