Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
22.11.2018 03:55

Zmodernizovaná škôlka opäť privítala deti


Ilustračná snímka.


Materská škola na Ulici Jána Kollára v Malackách po štyroch mesiacoch opäť ožila detským štebotom. Počas tohtoročného leta podstúpila kompletnú modernizáciu vnútorných priestorov, fasády aj exteriéru.


Okrem mestských peňazí výrazne pomohli aj externé zdroje. Mesto sponzorsky zabezpečilo v areáli nové chodníky a osvetlenie vrátane kabeláže a stožiarov.

Okrem toho 110 tisíc € poskytol štátny Envirofond  na zateplenie, nové okná a dvere.  Vďaka rekonštrukciám všetkých šiestich elokovaných pracovísk materskej školy Malacky ako jedno z mála miest na Slovensku nemajú problém s prijímaním detí.

 

 

Autor: -lp-/-otano-


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.01.2019
Malacky: náklady na stravu škôlkarov dorovná mesto
V zmysle nového zákona majú od 1. januára 2019 deti posledného ročníka materských škôl nárok na dotáciu od štátu na stravovanie. Tá predstavuje 1,20 eura na každé dieťa za každý deň, v ktorom sa zúčastnilo na výchovno-vzdelávacej činnosti v materskej škole a odobralo stravu.
viac
12.03.2019
Začala sa modernizácia učební
Projekty modernizácie učební v Malackách sa už rozbehli. Mesto na ne vlani získalo financie z Európskeho fondu regionálneho rozvoja prostredníctvom Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).
viac
30.09.2019
Dérerka pokračuje cestou modernizácie
Najstaršia škola v Malackách – ZŠ Dr. J. Dérera – zaznamenala ďalší posun vo svojej modernizácii. Projektový zámer samosprávy ako zriaďovateľa pod názvom Modernejšie v Dérerke - v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP)- priniesol dve vynovené učebne.
viac
28.07.2020
V areáli škôlky na Bernolákovej ulici začnú s výstavbou jaslí
V utorok (28. 7.) sa začína výstavba detských jaslí v areáli materskej školy na Bernolákovej ulici v Malackách. Mesto o tom informuje na webe.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %