Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
27.11.2018 07:30

Žiar n.Hronom: Mikulášsky pochod má podporiť hendikepované deti


OZ Mosty


S cieľom podporiť zdravotne hendikepované deti organizuje občianske združenie Mosty zo Žiaru nad Hronom 5. decembra Mikulášsky pochod mestom.


"Sme občianske združenie, ktoré spája rodiny s postihnutými deťmi a ktoré funguje viac ako 16 rokov. Touto aktivitou by sme chceli poukázať, že sme tu, a dať možnosť ľuďom symbolicky podporiť naše deti," priblížila Katarína Kvoriaková z občianskeho združenia.       

Zároveň chcú podujatím povzbudiť rodiny s podobnými osudmi a pozvať ich do združenia. "Veľa rodín žije v ústraní, chceli by sme im ukázať, že si dokážeme pomáhať a že sa nemusí nikto báť sa k nám pridať," poznamenala Kvoriaková.       

Mikulášsky pochod plánujú na Námestí Matice Slovenskej so začiatkom o 15.00 h.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.10.2016
Počas jarmoku ukážu zrekonštruovanú časť Svätokrížskeho domu
Koncom týždňa sa v Žiari nad Hronom uskutoční tradičný jarmok. Počas jeho konania si budú môcť domáci ale aj návštevníci prezrieť aj hospodársku časť Svätokrížskeho domu, ktorú sa mestu podarilo tento rok zrekonštruovať.
viac
27.02.2018
Parkovacie miesta v centre Žiaru nad Hronom vybavia snímačmi
Parkovanie v centre Žiaru nad Hronom by malo byť v budúcnosti jednoduchšie. Miestna samospráva chce nové parkovacie miesta v centre vybaviť snímačmi. Pomocou aplikácie si tak vodiči budú môcť prezrieť aktuálne voľné parkovacie miesta.
viac
10.05.2021
Útulok pre psov prechádza po desiatich rokoch pod správu mesta
Útulok pre psov v Žiari nad Hronom prejde od 1. júna pod správu mesta, samospráva v súvislosti s touto zmenou založila občianske združenie (OZ) Žiarsky chlpáč. Mesto o tom informovalo na svojej oficiálnej webovej stránke.
viac
12.05.2021
Žiarčania si budú môcť staré oblečenie vymieňať v novom komunitnom centre
Obyvatelia mesta Žiar nad Hronom si budú môcť už čoskoro vymieňať staré oblečenie v novovznikajúcom ekologickom komunitnom centre.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %