Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
14.11.2016 07:26

Vzdelávací program „TOP manažment samosprávy"


Ekonomická univerzita v Bratislave.


Bratislavská Business School Ekonomickej univerzity v Bratislave ponúka vzdelávací program pre predstaviteľov samosprávy, ktorého cieľom je zvýšiť odbornosť predstaviteľov samosprávy s prioritným zameraním na hospodárne vynakladanie finančných prostriedkov.


 

Viac informácii na www.euba.sk/bbs

Autor: (bbs-euba)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.01.2017
Vzdelávací program "TOP manažment samosprávy"
Bratislavská Business School Ekonomickej univerzity v Bratislave ponúka ešte stále možnosť prihlásiť sa na vzdelávací program pre predstaviteľov samosprávy, ktorého cieľom je zvýšiť odbornosť predstaviteľov samosprávy s prioritným zameraním na hospodárne vynakladanie finančných prostriedkov.
viac
03.04.2019
Kto sa podieľa na rozvoji samosprávy
Starostovia a primátori, ktorí boli v jesenných komunálnych voľbách zvolení minimálne tretí krát sa v prieskume Združenia miest a obcí Slovenska vyjadrili k tomu, kto sa podľa nich najvýraznejšie podieľa na rozvoji samospráv. Tiež odpovedali na to, či by išli opätovne do komunálnych volieb.
viac
04.09.2019
Starostovia a primátori pred parlamentom: Návrh zákona poškodzuje samosprávy
Zástupcovia samospráv dnes vyzvali poslancov a poslankyne NR SR, aby zamietli návrh zákona z dielne poslaneckého klubu Most-Híd, ktorý okliešťuje príjmy miest, obcí a krajov až o €149 miliónov.
viac
15.10.2019
Mediácia a najčastejšie problémy, ktoré rieši starosta či primátor
Združenie miest a obcí Slovenska ukončilo prieskum v ktorom mapovalo postoje starostov a primátorov k problematike mediácie v samospráve. Výrazná skupina starostov a primátorov rieši medziľudské, prípadne susedské spory a mnohí vidia prínos mediácie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %