Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
06.10.2017 02:41

Výstup na 101 slovenských hradov a zámkov


Pozvánka.


Prežite sobotu v príjemnom prostredí hradov Stredného Považia a vychutnajte si farby jesennej prírody. V rámci Dní európskeho kultúrneho dedičstva sa uskutoční už XXVII. ročník výstupu na 101 slovenských hradov a zámkov.


Pri tejto príležitosti sa konajú výstupy na najbližšie a najdostupnejšie hrady v okolí - Košeca, Vršatec a Lednica. Každý úspešný účastník dostane pečiatku výstupu a účastnícky list.

Program bude doplnený o ukážku výroby keramiky, hudobné vystúpenie folklórnej skupiny Ledničanka na hrade Lednica a množstvo ďalších zážitkov, ktoré na návštevníkov čakajú už túto sobotu 7. októbra 2017. Výstupy na hrady Košeca, Vršatec a Lednica štartujú o 12. hodine. Bližšie informácie o podujatí nájdete na priloženom plagáte.

 

Autor: (tr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.08.2017
Štvrťstoročie na zvolenskom hrade
Už 25 rokov turisti, nadšenci, milovníci histórie a kultúry prekonávajú kilometre a výškové metre, aby vyšli na zvolenský Pustý hrad, z minulosti známy aj ako Starý Zvolen. Tento rok v septembri to nebude inak.
viac
04.10.2017
Biela noc aj tento rok v regióne
Aj tento rok ozvláštnia ulice Bratislavy, ale aj budovy, nádvoria, parky, stanice, mosty, nábrežia, plavárne, parkoviská ako aj ďalšie zaujímavé a menej známe priestory rôzne svetelné konštelácie, ktoré prinesie už tento víkend vizuálny festival súčasného umenia Biela noc 2017.
viac
11.10.2017
Trnavský rínek ponúkne pestrú paletu slovenských výrobkov
Po krásnom horúcom lete sa môžeme tešiť na farebný jesenný Trnavský rínek. Uskutoční sa v sobotu 14. októbra od 9. do 17. hodiny v najkrajšej časti Trnavy – na Kapitulskej ulici a Námestí sv. Mikuláša.
viac
13.10.2017
Dva fajnové dni v Margecanoch
Viac ako len skvelý gurmánsky zážitok sľubuje posledné z tohtoročnej desiatky najlepších podujatí Košického kraja. Ako jediné jesenné TOP podujatie programu Terra Incognita očakávajú Margecianske fajnoty aj tento rok vysoký záujem a množstvo spokojných návštevníkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %