Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
06.03.2018 06:19

Výstava v Banskej Štiavnici predstaví Bibliu v rôznych podobách


Ilustračná snímka


Knihe kníh - Biblii - je venovaná výstava, ktorú v najbližších dňoch verejnosti ponúkne banskoštiavnické Kultúrne centrum. Putovná výstava Biblia na cestách pobudne v Banskej Štiavnici od 6. do 23. marca.


Na výstave nájdu návštevníci historické slovenské a zahraničné Biblie, unikátne novodobé a najnovšie Biblie, výtlačky v rôznych formátoch a prevedeniach, ale aj Biblie pre deti, študijné a ďalšie doplnkové predmety.       

Ako informuje mesto na svojej internetovej stránke, súčasťou výstavy budú aj dve prednášky. Prvá, na tému Tajomstvo dávnych zvitkov, sa bude konať v stredu 14. marca. Vo štvrtok 22. marca sa uskutoční prednáška s názvom Osobnosť, ktorá zmenila svet.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.10.2017
Samospráva chce zrekonštruovať Komunitné centrum na Šobove
Banskoštiavnická samospráva plánuje zrekonštruovať Komunitné centrum, ktoré svoje aktivity vyvíja v lokalite Šobov, kde žije početná rómska komunita.
viac
23.07.2020
Verejnosť môže pripomienkovať projekt Smart City
Banskoštiavnická samospráva pripravuje projekt Smart City, ktorý má riešiť situáciu s parkovaním v historickom centre mesta navigačným systémom a tiež dokončenie modernizácie verejného osvetlenia prostredníctvom využitia moderných technológií.
viac
30.03.2022
Banská Belá obnovila zbrojnicu a prestavala dom turistov na komunitné centrum
Rekonštrukcia hasičskej zbrojnice a prestavba niekdajšieho domu turistov na komunitné centrum boli dve najväčšie investície obce Banská Belá v okrese Banská Štiavnica v uplynulom roku. Obe stavby financovali z externých zdrojov.
viac
16.09.2023
Komunitné multifunkčné centrum otvorí svoje brány pre verejnosť
Komunitné multifunkčné centrum (KOMUCE) v Banskej Bystrici otvorí svoje brány pre verejnosť. Určené to je pre všetkých obyvateľov, ktorí majú záujem dozvedieť sa o činnosti a možnostiach jeho využitia. TASR o tom informoval Miroslav Strelec z tlačového oddelenia mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %