Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
19.09.2019 05:20

Vranovská samospráva vyhlásila súťaž na vytvorenie loga k 750. výročiu


Vranov nad Topľou, ilustračná snímka, zdroj: MsÚ


Vranovská samospráva vyhlásila verejnú neanonymnú súťaž na vytvorenie loga k 750. výročiu prvej písomnej zmienky o meste. Vranov nad Topľou si udalosť pripomenie budúci rok, súťaž končí 4. novembra. Informuje o tom mesto na svojej webstránke.


"Predmetom súťaže je vytvorenie návrhu loga a jeho aplikácií vo vybraných prvkoch vizuálneho štýlu pre prezentáciu mesta a jeho aktivít v súvislosti s výročím. Jednotný vizuálny štýl bude slúžiť na prezentáciu v médiách a na propagačných a prezentačných materiáloch, prípadne na darčekových predmetoch, tlačovinách mesta, webovom sídle mesta Vranov nad Topľou a podobne. Logo sa bude používať aj s inými logami inštitúcií, ako aj s erbom mesta," vysvetľuje samospráva s tým, že súťaž je prioritne určená pre študentov stredných škôl. Zúčastniť sa jej však môže každý, kto dodrží podmienky súťaže uvedené na webovom sídle mesta.       

Všetky doručené návrhy vyhodnotí odborná porota a jej výsledky budú 15. novembra zverejnené. Víťaz získa finančnú odmenu.

Mesto Vranov nad Topľou pri príležitosti budúcoročného výročia vydalo reedíciu publikácie Vitajte vo Vranove. Pôvodná brožúrka z roku 2013 je aktualizovaná a doplnená. Na zakúpenie je k dispozícii v kancelárii prvého kontaktu na mestskom úrade.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.09.2016
Okrúhle výročia obce Mojmírovce pripomenú trojdňové slávnosti
Trojdňovými slávnosťami si v Mojmírovciach pripomenú 860. výročie prvej písomnej zmienky o obci a zároveň 65. výročie začiatku výroby vína v miestnom poľnohospodárskom družstve.
viac
02.01.2017
Prešov vstupuje do jubilejného roka, oslávi 770. výročie prvej zmienky
Tisíce Prešovčanov privítali v centre mesta príchod nového roku 2017, v ktorom Prešov oslávi 770. výročie prvej písomnej zmienky. Súčasťou osláv bolo zverejnenie nového loga mesta, ktoré si mohli pozrieť v podobe ohnivej mozaiky.
viac
10.01.2017
Mesto pod Sninským kameňom existuje oficiálne už 700 rokov
Snina si v tomto roku pripomína 700. výročie prvej písomnej zmienky. Ako uviedol jej primátor Štefan Milovčík, hlavným cieľom tejto spomienky je predovšetkým to, aby boli obyvatelia mesta právom hrdí na jeho históriu i súčasnosť.
viac
15.07.2018
Obec Lendak si pripomínala 730 rokov od svojho založenia
V obci Lendak v Kežmarskom okrese si počas víkendu pripomínali 730. výročie prvej písomnej zmienky. Podľa prednostu obecného úradu Michala Marhefku Dni obce Lendak používajú ako všeobecný názov, v obci však slávnosti nazývajú Juniáles.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %