Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
20.04.2018 11:48

Víkendové podujatia plné jedla, trhov, piva a otvorených dverí pre všetkých!


Pozvánka - plagát


Craft Beer Festival, Street Food Park, Bratislavské mestské dni 2018, Dobrý trh na Jakubáku, Deti hýbu svetom, či Samove hry ponúknu netradičný víkendový zážitok.


„Akcie počas tohto víkendu podporia aktívne trávenie voľného času obyvateľov ale sú aj turisticky atraktívne pre turistov regiónu. Lokálne pivá budete môcť ochutnať v Starej tržnici a nás nájdete prezentovať regionálne zaujímavosti na Dobrom trhu na Jakubovom námestí,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Jedinečný ochutnávkový Craft Beer Festival dnes zavítal do bratislavskej Starej tržnice. Odprezentuje sa množstvom pivovarov a degustáciou zo sklenených degustačných pohárov a taktiež rozhovormi s ich tvorcami. Ochutnať lokálne pivá tak môžete až do piatka.

Počas Salónu Piva bude na námestí pred Starou tržnicou Street Food Park a to až do soboty 21.apríla. Ten je známy chutným pouličným jedlom a dobrou atmosférou. V skvelej atmosfére si príďte užiť podujatie v spoločnosti priateľov, kolegov, či známych.

Piatok až nedeľa bude už po 15-ty raz obľúbeného podujatiu Bratislavské mestské dni. Opäť sa otvoria brány múzeí, galérií, ZOO a iných obľúbených miest pre širokú verejnosť. Nebudú chýbať ani koncerty a Tohtoročnou novinkou budú trhy na Primaciálnom námestí. Môžete sa tešiť tiež na vyhliadkové plavby na Dunaji či obľúbené lesnícke dni na Železnej studienke a Kamzíku. Tyršovo nábrežie bude zase patriť smetiarom a téme odpadu. 

Jarný, voňavý a zelený, aj taký bude Dobrý trh na Jakubáku. Príďte sa potešiť z jari po dlhej a chladnej zime! Čakať vás tam bude tradične kvalitný nákup a bohatý program. Nebudeme tam chýbať ani my. Počas celého dňa tam nájdete aj náš stánok, kde vám poradíme ako tráviť voľné chvíle v bratislavskom regióne.

Na svoje si v sobotu prídu aj tí najmenší! A to v Malackách na veľtrhu- Deti hýbu svetom v Event Hall Malacky. Môžete sa tešiť na krásne štýlové oblečenie, doplnky, tašky, kozmetiku a nebudú chýbať pochúťky na doplnenie energie.  Čaká na Vás kultúrny program a vystúpi aj PACI PAC.

Devínska Nová Ves tradične otvára svoju turistickú sezónu podujatím Samove hry. 12-ty ročník Samových hier prinesie skupiny historického šermu, bojové jazdy na koňoch, sokoliarov, prezentáciu umeleckých remesiel a hudobné vystúpenia. To všetko a oveľa viac v sobotu na námestí Jána Kostru v Devínskej Novej Vsi!

Viac informácií o aktuálnych podujatiach nájdete na www.gob.sk

Autor: (Bratislava Region Tourism- Petra Kotučkova)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.12.2016
Park Andreja Hlinku zavonia Farmárskymi trhmi a Adventom
MČ Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov si pre obyvateľov mestskej časti a jej návštevníkov pripravili na víkend 17. a 18. decembra 2016 Farmárske trhy, kde nebude chýbať dobré jedlo, ani bohatý kultúrny program.
viac
22.02.2018
Posledný februárový víkend v znamení gastronómie, kultúry a histórie
Street Food Park vol.16 pohostí všakovakými dobrotami, zabaví Šermiarska veselica, hudobný program Konvergencie zahrá to najlepšie z komornej hudby, Sen noci orientálnej roztancuje Stredisko kultúry v Bratislave a Modra v sobotu zavŕši Nočné prehliadky. Tento víkend bude o zábavu postarané.
viac
22.03.2018
Prvý jarný víkend plný skvelých podujatí
Remeselný trh v Starej tržnici, Týždeň francúzskeho filmu Crème de la Crème 5, Plavecký maratón, Pekné víno s rozhľadom, Festival Jazykov, Fair Cross či Nočná lampášová prehliadka modranského cintorína. Tento víkend bude v znamení rozmanitých podujatí.
viac
09.11.2021
V Bratislave vysadili cez víkend 10-tis.sadeníc, centrom sadenia bol Horský park
Viac ako 200 dobrovoľníkov zasadilo v Bratislave počas uplynulého víkendu (6. - 7. 11.) takmer 3000 a profesionáli ďalších 7000 sadeníc. Informoval o tom na sociálnej sieti primátor hlavného mesta Matúš Vallo.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %