Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
11.02.2019 09:20

Víkend v znamení vína


Ilustračný výrez plagátu


Vínne pivnice v Pezinku otvoria už tento víkend svoje brány priaznivcom a milovníkom výborného domáceho vína a to počas jedenásteho ročníka podujatia Pezinské vínne pivnice 2019.


V pripravených pivniciach a stanovištiach ponúkne svoje vína na ochutnanie 40 vinárov z Pezinka a blízkeho okolia.

„Aj vďaka takémuto podujatiu môžeme podporiť cestovný ruch. Prilákať tak domácich ako aj zahraničných turistov. Ideálne ak návštevu spoja s prenocovaním a budú tak môcť viac spoznať históriu Malokarpatskej vinohradníckej oblasti, ako aj bratislavský región a jeho možnosti,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba

Jedenásty ročník podujatia Pezinské vínne pivnice 2019 sa uskutoční v sobotu 16. februára 2019 v čase od 13:00 do 21:00 hodiny. Členovia združenia pezinských vinohradníkov a vinárov ako aj hostia z najbližšieho okolia si pripravili bohatú ponuku, v ktorej ponúknu to najlepšie, čo ukrývajú ich pivnice. Pre návštevníkov sú pripravené aj gurmánske špeciality a farmárske trhy.

Vstupenky si môžete rezervovať prostredníctvom elektronickej rezervácie na adrese: predaj@pvp.sk, resp. cez portál www.wisomm.com

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.09.2018
Pezinský zámok otvorí svoje brány na jar budúceho roka
Už na jar budúceho roka otvorí pre verejnosť brány zrekonštruovaný renesančný zámok v Pezinku. K mladému vinárstvu v zámockých pivniciach tak pribudne hotel s wellnessom, reštaurácia aj Medzinárodná umelecká galéria skla či Múzeum vinohradníctva a vinárstva.
viac
29.09.2018
Jedenásty ročník Zejdeme sa na hambálku prinesie obnovenú premiéru
Malacky budú opäť žiť divadlom! V dňoch 29. septembra až 6. októbra 2018 sa premenia na divadelné mestečko. Program jedenásteho ročníka divadelného festivalu Zejdeme sa na hambálku bude pestrý. Tešiť sa môžete na dvanásť ochotníckych a profesionálnych divadelných súborov zo Slovenska i Čiech.
viac
13.12.2019
V Pezinku otvorili záchytné parkovisko
Predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba a minister dopravy a výstavby SR Arpád Érsek dnes spoločne sprístupnili verejnosti ďalšie záchytné parkovisko, tento raz v Pezinku.
viac
26.09.2023
Otvárame 3. ročník projektu pre seniorov FIT SENIOR
Pracovníci odboru podpory zdravia a výchovy k zdraviu RÚVZ BB budú počas októbra sústreďovať svoje aktivity na podporu zdravia seniorov. Ich zámerom bude zvýšiť povedomie v oblasti prevencie ochorení súvisiacich s pribúdajúcim vekom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %