Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
25.03.2018 10:21

Verejnosť môže posielať návrhy na ocenenie talentovanej mládeže


Ilustračná snímka (mmb)


Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal sa tradične stretáva a oceňuje talentovanú mládež, ktorá sa v rámci voľnočasových ponúk súčasného života rozhodla venovať svoj voľný čas rozvoju svojho talentu, zdokonaľovaniu svojich schopností v rôznych oblastiach a dokázať oveľa viac ako rovesníci.


Návrhy na ocenenia je možné posielať do 23. apríla 2018. Slávnostné udeľovanie cien sa bude konať začiatkom júna 2018 v Primaciálnom paláci.

Návrhy na ocenenia môžu posielať všetky typy škôl a školských zariadení, športové kluby, zväzy, združenia a všetci, ktorí sa venujú práci s bratislavskou mládežou. Zaslanie nominácií je cielené na tých najúspešnejších žiackych či mládežníckych reprezentantov Bratislavy, ktorí sa v roku 2017 stali víťazmi na medzinárodných súťažiach s účasťou aspoň troch krajín, na celoštátnych súťažiach, na krajských predmetových súťažiach a olympiádach.

„Som rád, že každý rok môžem oceniť mladých nadaných žiakov, ktorí rozvíjajú svoje schopnosti, vedomosti a zručnosti a prezentujú tak seba, naše mesto a celú krajinu. Verím, že aj tento rok ocením aspoň toľko výnimočných a talentovaných študentov ako ten minulý,“ povedal primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

Stretnutie primátora s talentovanou mládežou a ich pedagógmi a trénermi sa za účelom ich ocenenia uskutoční v Bratislave v Primaciálnom paláci dňa 8. júna 2018 o 10:00 h.

Nominácie je potrebné zaslať čitateľne na vyplnenom nominačnom liste v termíne do 23. apríla 2018 na adresu:

Magistrát hl. mesta SR Bratislavy

Oddelenie kultúry, školstva, športu a mládeže

Primaciálne nám. č. 1

814 99 Bratislava 1

 Nominácie je možné posielať aj elektronicky na adresu: veronika.hudekova@bratislava.sk. Do predmetu e-mailu je potrebné uviesť „nominácia TM“.

 V minulom roku ocenil primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal víťazov jednotlivých kategórií odmenil diplomom, finančnými darmi a vecnými cenami. Okrem mladých talentov získali čestné uznanie z rúk primátora aj pedagógovia a tréneri za výchovu mladých úspešných reprezentantov hlavného mesta Bratislavy na medzinárodných súťažiach. Ocenenia udelené pre 7 žiakov v kategórii kultúra a umenie, pre 4 jednotlivcov a pre 4 športové kolektívy v kategórii šport, pre 5 žiakov v kategórii jazykových znalostí, pre 3 žiakov a študentov v kategórii prírodné, technické a spoločenské vedy a pre 5 študentov v kategórii profesia a voľný čas.

 

Autor: (ts-mmb)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.04.2016
Starostlivosti o mestskú zeleň by mal pomôcť zelený balíček opatrení
Ide o systém opatrení na komplexnú a efektívnu starostlivosť o stromy a zeleň v Bratislave, ktorý samospráva spúšťa s okamžitou platnosťou.
viac
15.07.2016
Nesrovnal: Mesto venuje Milión pre Bratislavu
Bratislave sa podarilo v tomto roku uzavrieť veľké projekty. Keďže hlavné mesto dobre hospodárilo, z ušetrených peňazí sa rozhodlo rozbehnúť projekt „Milión pre Bratislavu“. Peniaze sú určené pre rozvojové projekty mesta, ktoré zlepšia život Bratislavčanom.
viac
13.09.2016
Starostom sa nepáči spôsob práce bratislavského magistrátu
Starostovia bratislavských mestských častí vyjadrujú vážne znepokojenie nad spôsobom práce Magistrátu hl. m. SR Bratislavy. Šéfovia miestnych samospráv to konštatujú v úvode svojho vyhlásenia, ktoré jednomyseľne schválili na pondelkovom rokovaní Regionálneho združenia MČ hl. m. SR Bratislavy.
viac
13.04.2018
Na dobudovaní električkovej trate do Petržalky hlavné mesto intenzívne pracuje
Druhá etapa električkovej trate do Petržalky je obrovský projekt, ktorý patrí medzi priority hlavného mesta. Predĺženie električkovej trate až po Janíkov dvor vo veľkej miere odbremení súčasnú dopravnú situáciu v jednej z najväčších mestských častí, v Petržalke.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %