Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
22.11.2018 09:02

V sobotu sa v DK Dúbravka uskutoční skialpový filmový festival Snehová vločka


Pozvánka na festival Snehová vločka.


Basketbal v Starej tržnici, Street Food Park, Filmový festival Ekotopfilm, Vianočné trhy v Bratislave, Deň otvorených pivníc, Snehová vločka, Čarovný Svätý Jur, Folk Blues Session, Jesenná vínna ulička... Príďte a užite si posledný novembrový víkend.


„Koncu novembra nesmie chýbať podujatie Deň otvorených pivníc, kedy milovníci vína putujú po regióne a ochutnávajú výborné vínko od miestnych vinárov v 169 pivniciach. Spríjemnite si víkend na tomto, či ďalších pripravených podujatiach,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism, Lukáš Dobrocký.

Príďte si zahrať basketbal do Starej tržnice. Vo štvrtok a v piatok od 16:00 sa konajú voľné i súťažné zápasy 3 na 3. Pre víťazov sú pripravené odmeny.

Ako každý mesiac, tak aj v novembri sa môžete tešiť na Street Food Park pred Starou tržnicou. Od stredy až do nedele, od 12:00 do 22:00, máte možnosť ochutnať skvelé jedlo a pritom si vypočuť príjemnú hudbu.

Ekotopfilm – Envirofilm namieril dnes do Senca. Od 16:00 je v Kine Mier pripravený pestrý program s ponukou dokumentárnych filmov na aktuálne témy, ktoré budú obohatené o diskusiu. Príďte a dozviete sa niečo viac.

Vianočné trhy na Hlavnom námestí v Bratislave sa otvoria už tento piatok. Až do 22. decembra si vychutnávajte atmosféru Vianoc. Stánky s dobrotami, remeselnými predmetmi a tanečné a hudobné vystúpenia Vám atmosféru spestria.

Deň otvorených pivníc láka aj tento rok všetkých milovníkov vína. Od Bratislavy až po Trnavu otvoria vinári 169 pivníc a vy budete mať možnosť ochutnať kvalitné vínko na Malokarpatskej vínnej ceste. V piatok od 14:00 do 21:00 a v sobotu od 12:00 do 21:00 hodiny. Počas podujatia bude premávať Malokarpatský expres, ktorý Vás prepraví z Bratislavy až po Doľany.

V sobotu o 16.00 hodine v DK Dúbravka sa uskutoční skialpový filmový festival Snehová vločka. Pozrite si zaujímavé filmy so skialpinistickou tematikou z rôznych krajín.

Zúčastnite sa v sobotu čarovnej prechádzky po Svätom Jure a dozviete sa zaujímavé informácie o osobnostiach, ktoré tu žili a o historickým pamiatkach. Po skončení prehliadky sa môžete zastaviť na vínku či kávičke. Začiatok prehliadky Čarovný Svätý Jur je o 16:00 pred evanjelickým cintorínom.

18. ročník medzinárodného festivalu folk-bluesovej a bluesovej hudby sa uskutoční v sobotu o 18:00 v DK Lúky. Vystupovať budú 3 slovenské kapely a 1 český hosť. Spravte si príjemný večer v obklopení hudby.

Na jesennej vínnej uličke v DK Pezinok od 16.00 do 22.00 môžete ochutnať mladé vína od malých vinárov z Pezinka a blízkeho okolia. V sobotu na Vás čaká víno, niečo pod zub a taktiež aj hudobné vystúpenie.

Na poslednej jesennej akcii v Abelande sa budú piecť v sobotu od 10.00 do 17.00 hokkaido medovníčky, pri ktorom sa zabavia mamičky i deti. Deti okrem pomáhania pri vykrajovaní môžu vyrábať zvieratká z gaštanov či moržovať kukuricu. Príďte a užite si poslednú akciu v Abelande v tomto roku.

V nedeľu o 16.00 sa v Kláštornom kostole v Pezinku uskutoční koncert Bratislavského chlapčenského zboru. Spravte si príjemnú nedeľu a vypočujte si jedinečný chrámový koncert.

 Viac informácií nájdete na www.gob.sk

Autor: (Bratislava Region Tourism - Petra Kotučkova)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.08.2017
Rozlúčka s prázdninami s bohatým programom
Víkend v bratislavskom regióne prinesie jeho obyvateľom i návštevníkom rozmanité možnosti trávenia času. Záverečný letný víkend ponúka bohatý program v každom kúte kraja a aktívne strávený čas si spolu môžu užiť dospelí, rodiny s deťmi, starší i mladší milovníci gastronómie, histórie či kultúry.
viac
17.05.2018
Víkend v znamení trhov, kníh, múzeí a obliehania Bratislavy
Noc múzeí a galérií, Bratislavský knižný festival, Obliehanie Bratislavy Napoleonom, Večere vo vinohradoch, Kráľovské hodovanie, Stupavské trhy, či Strihanie oviec v Abelande. Kam sa vyberiete tento víkend vy?
viac
11.03.2021
Je to len na skok - nikto netušil, že od priepasti
"Je to len naskok v all inclusive destinácii" malo byť mottom vlaňajšej sezóny v Bratislavskom regióne. Pandémia však zamiešala karty a Bratislava sa v turizme prepadla z prémiovej pozície na poslednú. Podnikatelia v cestovnom ruchu sú v stave klinickej smrti, sami sa z nej na nohy nepostavia.
viac
23.09.2021
Hodový víkend na Dúbravských hodoch 2021
Divadielko pre deti, koncert pre mladých, vážnejšia hudba pre starších, no aj dobroty, remeselné výrobky či šport pre všetkých. Mestská časť Bratislava-Dúbravka pripravuje hodový víkend.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %