Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
03.04.2018 09:00

V ružinovskom parku sa stratili veľkonočné vajíčka


Ilustračný výrez - plagát


Vtáčik Cultusáčik a jeho kamarát Zajko zvolávajú všetky posily, aby im prišli pomôcť vyriešiť tajnú záhadu stratených veľkonočných vajíčok v stredu 4. apríla 2018 o 17:00 hod. do Parku Andreja Hlinku. Pre tých najšikovnejších sú pripravené zaujímavé ceny. Nik však neodíde naprázdno.


Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pozývajú všetky deti s rodičmi na podujatie Veľká noc deťom, ktoré sa bude konať v stredu, 4. apríla 2018. Súťaž začne o 17:00 hod. v Parku Andreja Hlinku pri fontáne.

Rodičia s deťmi budú na mieste činu hľadať spolu so Zajkom stratené veľkonočné vajíčka. Pre tých najlepších hľadačov má Zajko pripravené ceny ako víkendová rodinná dovolenka, vstupenky do akvaparku alebo pizzu pre celú rodinu. Na všetkých hľadačov čaká sladká odmena. Pre malých i veľkých kreatívcov sú pripravené veľkonočné tvorivé dielne a súťaž o najkrajšiu doma namaľovanú kraslicu, či najdlhší doma upletený korbáč.

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v Dome kultúry Ružinov.

Viac informácií na webe ruzinov.sk, cultusruzinov.sk.

 

Autor: (ts-Stanislav Šenc)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.10.2017
Biela noc aj tento rok v regióne
Aj tento rok ozvláštnia ulice Bratislavy, ale aj budovy, nádvoria, parky, stanice, mosty, nábrežia, plavárne, parkoviská ako aj ďalšie zaujímavé a menej známe priestory rôzne svetelné konštelácie, ktoré prinesie už tento víkend vizuálny festival súčasného umenia Biela noc 2017.
viac
02.04.2022
Veľkonočné zvyky a tradície predkov priblížia v skanzene v Pribyline
Tradície a zvyky predkov počas veľkonočného obdobia predvedú od 15. do 17. apríla v Múzeu liptovskej dediny v Pribyline. TASR o tom informovala odborná referentka kultúry Liptovského múzea Martina Vilčeková.
viac
01.04.2023
Veľká Noc na Liptove bude bláznivá, chutná a tradičná
Veľká Noc na Liptove bude bláznivá, chutná, tradičná, ale aj v znamení parádnej lyžovačky. Hotelieri a prevádzkovatelia ubytovacích zariadení upozorňujú, že rezervácie na poslednú chvíľu sa nemusia vyplatiť. Pestrá ponuka regiónu okolo Liptovskej Mary je totiž veľkým lákadlom.
viac
23.03.2024
Počas Veľkej noci budú autobusy ARRIVA premávať ako cez prázdniny a sviatky
Počas veľkonočných prázdnin a sviatkov Veľkej noci budú všetky dopravné spoločnosti ARRIVA na Slovensku zabezpečovať regionálnu aj mestskú autobusovú dopravu vo sviatočnom a prázdninovom režime podľa platných cestovných poriadkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %