Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
13.06.2018 10:48

V parku chystajú súťaž domácich grilmajstrov


Ilustračná snímka, zdroj: TV Žiar nad Hronom


V žiarskom Parku Štefana Moysesa to bude v sobotu 23. júna rozvoniavať grilovanými špecialitami. Mesto prichádza s novinkou, súťažou, v ktorej si sily zmerajú všetci domáci grilmajstri.


Ako informovala Petra Demková z mestského kultúrneho centra (MsKC), v poradí 1. ročník amatérskej súťaže v grilovaní s názvom GrilyJánske ohne bude aj s bohatým sprievodným programom.       

Do súťaže sa môžu prihlásiť jednotlivci, ale aj tímy, hľadať sa bude "najlepší recept na najlepšiu grilovanú pochúťku leta 2018". Motiváciou pre súťažiacich sú nielen finančné odmeny, ale aj titul Grilmajster roka 2018 a uverejnenie víťazného receptu v regionálnych médiách.       

O zábavu sa počas podujatia postará ZH Band, nachystané budú aj jánska vatra, škola grilovania, súťaž v jedení čili papričiek či ohňová šou.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.03.2016
V Žiari nad Hronom bude opäť obľúbená Zóna bez peňazí
Jarný kolobeh vecí, aj tak nazvali dobrovoľníci zo Žiaru nad Hronom podujatie, ktoré chystajú na 9. apríla v Dome kultúry na Námestí Matice Slovenskej. Na dobre známu Zónu bez peňazí pozývajú Žiarčanov už po druhý raz.
viac
04.12.2017
V Žiari nad Hronom začala opäť pôsobiť občianska poriadková služba
V Žiari nad Hronom začala od decembra opäť pôsobiť občianska poriadková služba. V uplynulom mesiaci vybralo mesto vo výberovom konaní jej ôsmich členov, na miesto koordinátorky uspela žena.
viac
08.03.2019
Žiar nad Hronom: Za mestské jasle si od apríla rodičia priplatia
Od apríla tohto roka si žiarski rodičia za pobyt svojich ratolestí v mestských jasliach priplatia. Mestskí poslanci na štvrtkovom rokovaní mestského zastupiteľstva schválili zvýšenie poplatku zo súčasných 110 eur na 200 eur mesačne.
viac
16.06.2020
Mesto má hotovú projektovú dokumentáciu na obnovu MsKC
Žiarska samospráva má hotovú projektovú dokumentáciu na obnovu mestského kultúrneho centra (MsKC). V súvislosti s jeho aktuálnym stavom už dlhšie hovorí o potrebe rekonštrukcie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %