Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
10.02.2019 10:45

V Karlovej Vsi bude festival alternatívnej hudby


Ilustračná snímka, zdroj: Bratislavské noviny


Najbližší piatok (15. 2.) bude v Karlovej Vsi patriť alternatívnej hudbe. V tamojšom klube Kamel sa po dvojročnej prestávke opäť uskutoční festival alternatívnej hudby.


"Koncerty odohrajú interpreti ako Katarzia, Pjoni, Ľubo Burgr, Sisa Fehérová, Leto s Monikou a ďalší. Špeciálnou udalosťou bude krst debutovej nahrávky kanadsko-slovenského pesničkára Milana Andrého," informoval hovorca bratislavskej Karlovej Vsi Branislav Heldes.       

Vedúca oddelenia kultúry karloveského miestneho úradu Adriána Majka pripomenula, že s organizátormi festivalu pripravujú spoločne aj výchovné koncerty pre stredoškolákov. "Naše hodnotové nastavenie a zmysel pre reflexiu súčasnej nezávislej profesionálnej kultúry sú si blízke. Nevynímajúc fakt, že v prioritách oddelenia kultúry je podporovať lokálnu kultúru a lokálpatriotizmus," dodala o spolupráci a organizácii festivalu.       

Podrobnosti o akcii možno nájsť na webe mestskej časti, prípadne na sociálnej sieti.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.07.2019
Karlova Ves chce zlepšiť sociálne služby, zapojiť chce aj verejnosť
Bratislavská Karlova Ves plánuje zlepšiť sociálne služby poskytované svojim obyvateľom. Tie by mali byť zakotvené v komunitnom pláne sociálnych služieb. Pokladom na vytvorenie jeho manuálu má byť analýza reálnych potrieb a možností prijímateľov i poskytovateľov týchto služieb.
viac
10.10.2020
V Karlovej Vsi je rekordný záujem o bezplatný odvoz elektroodpadu
O sobotňajší (10. 10.) bezplatný odvoz elektroodpadu v bratislavskej Karlovej Vsi bol rekordný záujem. Zbaviť sa chladničky, práčky, ale aj menších spotrebičov chcelo 170 domácností.
viac
04.03.2022
V Karlovej Vsi plánujú vybudovať novú trolejbusovú trať
V bratislavskej Karlovej Vsi plánuje mesto vybudovať novú trolejbusovú trať, ktorá povedie od križovatky Mlynská dolina – Valašská cez Mlynskú dolinu a Botanickú na Karloveskú ulicu. Tam sa napojí na existujúcu trať Riviéra – Dlhé diely.
viac
30.07.2022
Festival Živé sochy 2022 v Spišskej Novej Vsi tento rok s Mariánom Labudom ml
Netradičný multižánrový festival „Živé sochy“ sa vracia do Spišskej Novej Vsi v dňoch 29. - 30. júla 2022. V plnej sile a bez pandemických obmedzení. Podujatie, ktoré ponúka jedinečný zážitok z pouličného statického umenia opäť priláka tisícky návštevníkov z celého Slovenska aj z okolitých krajín.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %