Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
01.10.2019 03:25

Tokajský cykloexpres nekončí, najbližšie víkendy budú akčné


Ilustračný výrez plygátu


Predĺžili sme pre vás Tokajský cykloexpres, pokračovať bude aj turistický vláčik medzi vinárstvami na Tokaji. Blížia sa ďalšie TOP podujatia a ešte pred nimi aj Medzinárodný maratón mieru.


Ak máte po Slovensku známych, ktorí sa chystajú na bežecký sviatok do Košíc, povedzte im o špeciálnom vlaku plnom bežcov a skvelej nálady. Viac čítajte v tomto newslettri.

Na známosť sa všetkým cestovateľom dáva, že cyklovlak z Košíc na Tokaj ďalej premáva. Pre veľký záujem sme predĺžili prevádzku Tokajského cykloexpresu o ďalšie dve soboty. Na fajnovú degustáciu alebo kvalitnú cyklotúru sa tak môžete odviezť aj 5. a 12. októbra! V druhú októbrovú sobotu sa navyše na Tokaji koná jedinečné športové podujatie: Tour de Tokaj. Preprava bicyklov v Tokajskom cykloexprese je zadarmo.

VIAC INFO O TOKAJSKOM CYKLOEXPRESE

Autor: (oocr region kosice)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.03.2017
Vďaka deťom a mladým ľuďom spúšťa Zvolen filmový klub
 V meste ožije filmový klub (nielen) pre mladých. Premietanie bude pravidelné a vstup voľný.
viac
08.01.2018
Deti do 15 rokov môžu cestovať MHD zdarma
Všetky deti do 15 rokov s trvalým a prechodným pobytom v meste Lučenec, ako aj žiaci navštevujúci základné školy v tomto meste, môžu počas aktuálneho roka využívať mestskú hromadnú dopravu (MHD) zadarmo.
viac
22.03.2018
Prvý jarný víkend plný skvelých podujatí
Remeselný trh v Starej tržnici, Týždeň francúzskeho filmu Crème de la Crème 5, Plavecký maratón, Pekné víno s rozhľadom, Festival Jazykov, Fair Cross či Nočná lampášová prehliadka modranského cintorína. Tento víkend bude v znamení rozmanitých podujatí.
viac
02.11.2023
Uskutoční sa maratón originálnych aktivít o participácii
Úrad splnomocnenca vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti v rámci národného projektu Podpora partnerstva a dialógu v oblasti participatívnej tvorby verejných politík II. pozýva na maratón originálnych aktivít o participácii NP PARTI LET´S GO PARTI!
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %