Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
10.09.2018 06:30

TEDxUMB prinesie do Banskej Bystrice zvučné mená a inšpiratívne príbehy


Ilustračný výrez plagátu.


Banská Bystrica, september 2018 Druhý ročník TEDxUMB je predo dvermi. 29. septembra 2018 sa na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela stretnú zaujímaví rečníci a profesionáli z rôznych oblastí, a to z oblasti vzdelávania, kultúry, športu, vedy, inovácií i biznisu.


Banská Bystrica zažije úžasnú atmosféru, ktorá so sebou nesie podnadpis „myšlienky hodné šírenia“. „TEDx je skvelá príležitosť pre mladých ľudí, ako načerpať inšpirácie, iné pohľady a tým, že je to priamo na pôde univerzity, je to dostupné aj pre študentov,“ uvádza Milan Kyseľ, generálny manažér UMB Hockey Team a jeden z rečníkov na tohtoročnom TEDxUMB. Na podujatí vystúpia:

• Martin Urban - Tanec a kreativita ako princíp myslenia

• Lucia Šicková - Hlavy nastavené na učenie

• Natália Kisková - Slovensko - krajina, ktorá nám veľa dala, ale aj zobrala. Prečo za ňu bojovať ďalej?

• Lukáš Dzuroška - GAFAA (Google, Amazon, Facebook, Apple, Alibaba) a Uber ako driveri inovácií vo finančno-technologickom sektore

• Milan Kyseľ a Lukáš Opáth - Šport a vzdelanie • Edita Bednárová - Predsudky vs. realita

• Jiří Pěč - Úspešná turistická destinácia

• Pavol Minár - Dávať alebo nedávať, to nie je otázka

• Róbert Vass - Ako zmeniť svet z Banskej Bystrice

• Janka Jorčíková - Fascinujúca podobnosť Zeme a ľudského tela, ako funkčných ucelených organizmov

„Nepremeškajte túto skvelú príležitosť osobne, lebo priamy prenos podujatia tento rok nebude,“ upresňuje Eva Ščepková, organizátorka TEDxUMB. Pre účastníkov sme pripravili aj zaujímavé workshopy, ktoré budú zamerané na využívanie sociálnej siete LinkedIn, tvorbu osobnej značky, rozvoja podnikania, či nácviku správneho dýchania.

TEDxUMB je určený primárne študentom, zamestnancom, priateľom a absolventom Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. „Cena je v súčasnosti 25 eur za lístok, pričom cena zahŕňa okrem možnosti zažiť unikátne prezentácie a workshopy, celodennú stravu, tričko, darčeky, aj nezabudnuteľný zážitok. S registráciou netreba otáľať, pretože kapacita podujatia je obmedzená,“ dopĺňa Eva Ščepková.

Viac informácií nájdete na tedx.umb.sk a na http://www.facebook.com/tedxumb1. Viac informácií: Eva Ščepková

Autor: Eva Ščepková, organizačný tím TEDxUMB


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.04.2016
Banskobystričania rozhodli o projektoch participatívneho rozpočtu
Občania mesta Banská Bystrica rozhodli o tom, ktoré z 12 projektových návrhov budú v roku 2016 realizované z verejných financií, ktoré na tento účel Mesto alokovalo. Ide o celkovú sumu 20 000 eur.
viac
08.08.2018
V Banskej Bystrici zaznejú myšlienky hodné šírenia
Banská Bystrica zažije úžasnú atmosféru, ktorá so sebou nesie podnadpis „myšlienky hodné šírenia“. V poradí už druhý ročník univerzitného TEDx bude v septembri hostiť Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela.
viac
10.12.2022
Dominanta vojnového cintorína Monument zaujala odborníkov v zahraničí
Objekt Monument v banskobystrickej časti Majer, ktorý je súčasťou vojnového cintorína z prvej svetovej vojny, upútal pozornosť aj za hranicami Slovenska.
viac
26.09.2023
Otvárame 3. ročník projektu pre seniorov FIT SENIOR
Pracovníci odboru podpory zdravia a výchovy k zdraviu RÚVZ BB budú počas októbra sústreďovať svoje aktivity na podporu zdravia seniorov. Ich zámerom bude zvýšiť povedomie v oblasti prevencie ochorení súvisiacich s pribúdajúcim vekom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %