Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
06.11.2018 08:45

Súťaž o nezabudnuteľnú Jedličkovú na Horehroní


Ilustračný výrez plagátu.


Mikuláš už klope na dvere a s ním aj Jedličková slávnosť. Tento rok ale prichádza jedinečná príležitosť zažiť nezabudnuteľnú „Jedličkovú“ v novom turisticko- informačnom centre Horehronie na Bystrej.


Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Horehronie vyhlasuje súťaž pre všetkých žiakov základných a stredných škôl z regiónu Horehronie. Hlavnou úlohou žiakov aj s pomocou triednych učiteľov bude vytvoriť zaujímavé a originálne video na tému „Pozvanie na zimnú dovolenku na Horehroní.“

Všetky poslané videa budú zverejnené na oficiálnej Facebookovej stránke regiónu Horehronie. V termíne od 19. 11. 2018 do 2. 12. 2018 môže verejnosť hlasovať „lajkovať“ videá, ktoré sa im budú najviac páčiť. Následne bude 3. 12. 2018 vyhlásený výherca súťaže - žiaci, ktorých video bude mať najviac označení „páči sa mi to“ .

Cena pre výhercu bude nezabudnuteľná Jedličková v turisticko-informačnom centre Horehronie na Bystrej v piatok 7. 12. 2018. V rámci tohto dňa nám tí najviac kreatívni žiaci pomôžu s výzdobou prvého vianočného stromčeka. Počas tohto jedličkového dňa sa infocentrum zmení aj na malú remeselnú dielňu, kde si žiaci budú môcť vytvoriť svoj vlastný originálny vianočný darček. Pravú predvianočnú atmosféru dotvorí aj chutný detský punč a malý darček na pamiatku.

„Pre žiakov sme tento rok pripravili jedinečnú možnosť stráviť jedličkovú slávnosť netradične v novom turisticko-informačnom centre Horehronie na Bystrej. Pre turisticko-informačne centrum to budú prvé Vianoce a preto chceme aby aj žiaci prispeli svojimi nápadmi nielen pri natáčaní videa ale taktiež aj pri vyzdobení vianočného stromčeka, ktorý bude naše infocentrum skrášľovať celé sviatky“ uviedla Ing. Petra Ridzoňová Hlásniková, výkonná riaditeľka OOCR REGIÓN HOREHRONIE.

Autor: (oocr-Region Horehronie)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.04.2020
Horehronci pripravili pre zdravotníkov prekvapenie v podobe relaxu
Odvetvie cestovného ruchu zažíva v týchto dňoch tiež veľmi ťažké časy. Napriek situácii sa podnikatelia a OOCR na Horehroní spojili, aby sa odvďačili zdravotníkom, ktorí sú momentálne v nasadení 24 hodín denne a po upokojení situácie im dopriali zaslúžený relax na Horehroní.
viac
06.06.2020
Liptáci otvorili letnú sezónu
Na Liptove 6. júna 2020 v Areáli vodného slalomu v Liptovskom Mikuláši symbolicky otvorili letnú sezónu. Reštart cestovného ruchu Liptáci zobrali doslova a šliapli poriadne do pedálov. Odhodlali sa zbúrať mýty, že Liptov nie je cyklistický región.
viac
10.07.2023
Na cyklotrase Bystrá – Tále pribudli nové prvky
Osadenie lesných prvkov na vybudovanej cyklotrase medzi obcou Bystrá a rekreačnou oblasťou Tále je jedným z projektov Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie, ktoré tento rok podporila Rozvojová agentúra Banskobystrického samosprávneho kraja.
viac
05.08.2023
Dni obce Bystrá & Turistické dni Horehronia 2023
Obec Bystrá a OOCR Región Horehronie Vás srdečne pozývajú na DNI OBCE BYSTRÁ & TURISTICKÉ DNI HOREHRONIA 2023, ktoré sa uskutočnia 12. augusta 2023 v Amfiteátri ZUNA BYSTRÁ.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %