Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
13.04.2017 06:39

Stropkov má novú veľkonočnú výzdobu


Dekorácie v tvare vajíčok zo sklolaminátového vlákna.


Mesto pripravilo v tomto roku pre svojich obyvateľov malé veľkonočné prekvapenie.


Po tom, ako v uplynulých dvoch rokoch prešla kompletnou vvýmenou vianočná výzdoba, čo sa stretlo s veľmi pozitívnym ohlasom, pred nadchádzajúcimi sviatkami osadili na námestí nové veľkonočné dekorácie. „Pred začiatkom Veľkého týždňa sme do kvetinových záhonov na námestí inštalovali nové kraslice, symboly jari, znovuzrodenia a Veľkej noci. Aj takýmto spôsobom chceme spestriť centrum mesta a spríjemniť veľkonočnú atmosféru,“ uviedol primátor Ondrej Brendza. Moderné dekorácie zo sklolaminátového vlákna dotvorili pracovníci mestského podniku Služba. Centrum mesta budú zdobiť do konca apríla.

Stropkovčania majú za sebou aj úspešnú Veľkonočnú výstavu, na ktorej v utorok ľudoví remeselníci ponúkali rozličné výrobky a potravinárske produkty spojené s Veľkou nocou.

 

Autor: (Petrer NOVÁK, hovorca mesta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.10.2018
V meste pribudne most cez Hornád a trasy pre cyklistov i chodcov
Nový projekt dopravnej mobility v Spišskej Novej Vsi by mal vyriešiť vzťahy motorovej a nemotorovej dopravy. Cieľom je vybudovať moderné cyklistické, pešie a imobilné komunikácie popri rieke Hornád a smerom do historického centra mesta.
viac
05.05.2020
Žilina začína budovať cyklotrasu zo sídliska Solinky do centra
Mesto Žilina začína budovať prvý úsek cyklotrasy H2, ktorá spojí sídlisko Solinky s centrom mesta. Podľa hovorcu mesta Vladimíra Miškovčíka povedie prvý úsek celým sídliskom Solinky a bude sa končiť na Bulvári.
viac
10.01.2022
Senec predstavil návrh architektonickej štúdie novej polikliniky
Mesto Senec chystá výstavbu novej polikliniky. Vypracovanú už má aj architektonickú štúdiu. Nová poliklinika má podľa samosprávy stáť na pozemku mesta pred existujúcou budovou vrátane podzemného parkovania. Stará budova sa po výstavbe novej má rekonštruovať pre vznik zariadenia pre seniorov.
viac
28.02.2023
V novom klientskom centre vybavili už viac ako 47 000 ľudí
V nových priestoroch Klientskeho centra v Spišskej Novej Vsi vybavili od júna minulého roka už viac ako 47 000 klientov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %